G4Media.ro

Salvamont: 17 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă, în ultimele…

sursa foto: Facebook

Salvamont: 17 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă, în ultimele 24 de ore/ Au fost salvate 12 persoane

Şaptesprezece apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor au fost primite în ultimele 24 de ore, cele mai multe dintre acestea fiind pentru Salvamont Sinaia. Astfel, au fost salvate 12 persoane, dintre care trei au fost predate echipajelor medicale pentru a fi transportate la spital, informează News.ro

Reprezentanţii Salvamont România au anunţat, duminică, faptul că, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 17 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

Patru dintre aceste apeluri au fost pentru Salvamont Sinaia, câte două pentru Salvamont Alba, Salvamont Harghita şi Judeţul Sălaj şi câte un apel pentru Salvamont Caraş Severin – Herculane, Salvamont Predeal, Salvamont Vâlcea, Salvamont Hunedoara, Judeţul Buzău, Judeţul Cluj şi Judeţul Alba.

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 12 persoane. Dintre acestea, 3 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. S-au primit şi 25 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile”, au arătat salvamontiştii.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...