G4Media.ro

S-a prăbușit o parte dintr-o clădire din centrul orașului Vatra Dornei /…

Sursa foto: Monitorul de Suceava

S-a prăbușit o parte dintr-o clădire din centrul orașului Vatra Dornei / ”S-a mai surpat și înainte, dar iarna a afectat și mai mult”

O parte din peretele unei vechi clădiri din centrul municipiului Vatra Dornei s-a prăbușit duminică dimineață, anunță Monitorul de Suceava.

Imobilul este situat pe strada Mihai Eminescu, în imediata apropiere a unui bloc de locuințe și a aparținut, până de curând, Primăriei Vatra Dornei.

Primarul Ilie Boncheș a declarat că în această iarnă o mare parte din clădire a fost vândută către proprietarii unei firme care funcționează acolo. În tronsonul de la bulevardul principal este un magazin, iar la etaj este o locuință care, de asemenea, a fost cumpărată.

În partea din spate, cea afectată de prăbușire, primăria a avut locuințe sociale, dar chiriașii au fost evacuați când au început să apară probleme la structură. Acum parterul aparține firmei care are magazinul din față, iar etajul este al primăriei.

„Dimineață, pe la 05.00, am fost sunat de la Poliția Locală și am fost informat că o parte din peretele din spate s-a prăbușit. S-a mai surpat și înainte, dar iarna a afectat și mai mult partea asta și surparea a continuat. Poliția Locală a luat măsuri pentru asigurarea zonei”, a declarat primarul.

Sursa foto: Monitorul de Suceava

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...