G4Media.ro

S-a lansat Braşov Visit Ticket, biletul unic, exclusiv online / Oferă acces…

Sursa foto: Pixabay

S-a lansat Braşov Visit Ticket, biletul unic, exclusiv online / Oferă acces la 11 obiective culturale din judeţ

Turiştii, dar şi braşovenii, pot achiziţiona online biletul unic prin intermediul căruia pot fi vizitate muzeele braşovene şi cele două lăcaşe de cult emblematice ale municipiului Braşov – Biserica Neagră şi Biserica Sf. Nicolae, au anunţat, joi, reprezentanţii Consiliului Judeţean Braşov şi ai muzeelor din subordine, într-o conferinţă de presă, informează Agenția de presă Rador.

După patru luni de la lansarea în forma sa tipărită, biletul unic,”Braşov Visit Ticket” (BVT), va putea fi achiziţionat exclusiv online, fiind vândut prin intermediul platformei Booktes.com, dar poate fi cumpărat şi de pe site-urile instituţiilor muzeale sau la intrarea în fiecare obiectiv, prin accesarea unui cod QR.

Totodată, numărul obiectivelor turistice care vor putea fi vizitate cu acest bilet unic a crescut la 11, publicul putând vedea muzee din Braşov, Săcele şi Rupea.

La cumpărarea „Braşov Visit Ticket”, posesorul va primi prin email o hartă cu obiectivele incluse şi o broşură cu descrieri şi fotografii de la fiecare obiectiv turistic.

Sursa foto: Pixabay

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Si cam cat costa biletul asta, sau e secret? 🙂
  Am facut eu documentarea in locul ziaristilor: costa 15.75 lei (pentru elevi), 36.75 lei (pensionari si studenti) si 52.5 lei (adulti). E valabil 90 de zile de la data cumpararii! 😛
  https://booktes.com/cumpara/brasov-visit-ticket#2022-02-28

 2. Dar ghenele de gunoi cand le dezinfectati in Brasov?
  Vin caldurile si iar mergem cu masca de gaze sa ducem gunoiul.
  Pe trotuarele marilor bulevarde inca sunt frunze de asta toamna.

  • Ai comentat ca un pro.o.st ce esti. Coliban, spre deosebire de alti primari, iti spala ghena de gunoi… dar tie iti pute ceva, evident. Ai ceva stricat la cap amice, de aia iti pute. Tu si toti trolii de pe aici care nu mai puteti de USR. Ca sa faci bani trebuie sa muncesti, nu sa furi cum fac aia de la USL (PSD-PNL-UDMR). De aia va sta in gat USR.

  • Bai drogatule,
   In fata curtii mele imi dau singur zapada, matur, spal trotuarul si ud florile, cu apa mea, pe care eu o platesc.
   Acum vrei sa ma duc si la 200 metri de curte sa spal si sa dezinfectez locul de colectre gunoi. Nu ajunge cat platesc lunar pentru gunoi.
   Am ajuns sa-l regretam pe Scripcaru.

  • Ce treaba are primaria cu firma de colectat deseuri?
   De ce nu faci reclamatie la opc si alte institutii autorizate sa aplice sanctiuni?

   Cand esti provocat mental mai bine deschizi o carte, s-ar putea sa iti usureze sarcinile mentale si sa ai timp si sa gandesti.