G4Media.ro

S-a însurat Marian Oprișan, fostul președinte al CJ Vrancea. Ziarele din Moldova…

Sursa foto: Ziarul de Vrancea

S-a însurat Marian Oprișan, fostul președinte al CJ Vrancea. Ziarele din Moldova scriu că proaspăta soție are contractul de muncă suspendat de trei ani, dar are locuință de serviciu

Mihaela (Arbănaș) Oprișan este noua soție a președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, anunță Ziarul de Vrancea. Publicația susține că deși aceasta are contractul de muncă suspendat de trei ani, soția lui Oprișan încă deține o locuință de serviciu.

Conform surselor ziarului din Vrancea cea de-a doua soție a lui Marian Oprișan, ar avea contractul de muncă suspendat de aproximativ 3 ani de zile, ea fiind directorul Direcției Dezvoltare și Promovare din Consiliul Județean Vrancea și deține o locuință de trei camere într-un bloc construit inițial cu destinația de locuințe sociale.

Duminică, 22 august 2021, Marian Oprişan s-a căsătorit a doua oară, la vârsta de 56 de ani, cu Mihaela Arbănaș, cu 19 ani mai tânără.

Prima declarație de avere a noii soții a lui Marian Oprișan datează din anul 2009, de pe vremea când șeful instituției era chiar noul său soț. Pe atunci, actuala parteneră a lui Oprișan se numea Mihaela Vasilescu și preciza în amintitul document că are „funcția de consilier al președintelui Consiliului Județean Vrancea, domnul Marian Oprișan”.

Mihaela Arbănaș avea un depozit bancar de 300.000 de lei și două terenuri, unul agricol în Suraia, Vrancea, unde are și domiciliul, și unul intravilan, în Tunari, Ilfov, conform declarației de avere depusă în acest an. Potrivit documentului citat, ea a acordat un împrumut de peste 125.000 unei persoane.

Marian Oprișan a mai fost căsătorit în anii 90, având și o fiică, Mădălina, absolventă a Facultății de Drept. La rândul ei, Mihaela Arbănaș a fost căsătorită cu Romeo Vasilescu, președintele PSD Suraia. Cei doi au împreună doi copii, un băiat și o fată.

Sursa foto: Ziarul de Vrancea

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

 1. Sper ca vrea sa aiba copii. Nu de alta, dar gena nu-l recomandă

  • (PFAM) din cadrul ANAF ar trebui sa se autosesizeze in cazurile de divort facut doar pentru a „muta” averea si a face loc pentru una noua.
   Cum oare ca multi directori de la stat sunt divortati – celebru fiind cazul directorului demisionat de la RAR despre care a scris Romania Libera –
   Caracatița de la Registrul Auto Român. Sinecuri, pile și amantlâcuri

 2. Vi se spune zilnic „romani, sunteti luati de fraieri, votati altceva!”, dar voi tot PSD, PNL, AUR votati, 64% dintre voi.

  • in subconstient romanii cred despre ei ca sunt fraieri, si ca asta e maximul pe care il merita.

  • Și ce zici, să mai votam și altceva, să le dăm și lor o șansă! Dar pe cine, că doar nu te gândești la partidul „mămicului” anului?

 3. Deci învățați, fiți curajoși, investiți într-o afacere, puneți-va viața la bătaie ca să aibă si statul bani de dat amantelor din taxele voastre!
  Oameni buni fie plecați și nu mai veniți niciodată, fie nu mai votati PNL, PSD, UDMR, AUR!!!!!

 4. Mihaela Dragostea lui Kim Jong Opri$han este Galbena Toata in Poza. Fain. PNL ul il troleaza pe Opri$han la Mare Arta. Sau Opri$han era Membru / Organ Acoperit al PNL ?

 5. Problema e ca astia se si inmultesc

 6. Ce se vede aici este doar o mică parte din furtul și batjocura politicianului român la adresa cetățenilor. Dar pe de altă parte este f bine ce face pt că ani de zile proștii l-au votat. Și când vezi cât de proastă lumea în jurul tău iar tu ai pe mână banii lor……..

 7. Presupun că proaspăta mireasă a făcut pe Dracu’ in patru și a intrat in grațiile soacrei, altfel nu mai pupă ginerică mașină scumpă de la coana-mare…

 8. Dar care-i problema? E plină ţara de ciocoi de stat care parazitează bugetul public. Azi e o fufă, mâine e o beizadea, poimâine e o pilă, care-i problema? Doar nu credeaţi că la stat se munceşte…

  Singura „muncă” la statul neamurilor şi pilelor este furtul, delapidarea, abuzul in serviciu, conflictul de interese, mita, traficul de influenţă şi subminarea economiei naţionale.

 9. Am vazut o poza de la nunta, mireasa nu parea de 30 si ceva , mai degraba de spre 50 , dar ma rog.

 10. Portofel sa insurat

 11. Și au unit interesele la.biserica din Bolotești . O fi poleit biserica cu aur și o fi asfaltat tot sătucul ?