G4Media.ro

S-a câştigat premiul cel mare la tragerea Loto 6/49, de 1,5 milioane…

S-a câştigat premiul cel mare la tragerea Loto 6/49, de 1,5 milioane de euro / Biletul s-a jucat în Galați, o variantă simplă de 5,5 lei

Loteria Română a anunțat, joi seară, că s-a câştigat premiul cel mare la tragerea Loto 6/49, respectiv 1,5 milioane de euro. Biletul câştigător a fost jucat în Galaţi, informează News.ro.

”La tragerea Loto 6/49 de astazi, 21 octombrie 2021, s-a câștigat premiul de categoria I in valoare de 7.646.117,84 lei (aproape 1,55 milioane de euro). Biletul norocos a fost jucat la agenția 17012 din Galați și a fost completat cu o varianta simpla la Loto 6/49, preţul biletului fiind de doar 5,5 lei”, a transmis, joi seară, Loteria Română.

Sursa citată a precizat că acesta este al cincilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49.

Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câştigat în data de 12.08.2021 şi a fost în valoare de 4.434.971,20 lei.

Conform Regulamentului privind organizarea si administrarea jocurilor loto, câștigătorul are la dispoziție 90 de zile, începând cu data tragerii, pentru a-şi revendica premiul.

sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Unde este comentariul meu de acum 5 min.Sunteti tovarăși cu hoții.

 2. Chiar nu v-ați saturat sa se câștige marele premiu în Republica Galați – Brăila. Foarte puține mari premii merg în alta parte. Și nu de ieri de azi, de zeci de ani. Statistic asa ceva este imposibil. Nu am dovezi palpabile, dar știința matematica urla ca este o manipulare a rezultatelor.

 3. Ma bucur mult pentru ca nu sunt singurul care am observat Publicați-mi comentariul pe care l-am transmis primul.Dăcă nu,este clar, sunteți de partea celor care ne asupresc de 31 de ani.

 4. Cum ar fi să câștigi milioanele mult visate, iar tu să fi internat la ATI?

 5. Bună ziua. Iar la Gakati? Dinou la Galați. O spun cu toată sinceritatea jucător r de 35 de ani la loto. Acesre castiguri la Galati au fost owrsoane fictive. Nici decum reale. Aceste premii mari se împart intre puterile mari de la conducere. Noi sa ne mulțumim daca prindem categiria a 2 macar odată să fim sigyri de caxtig. Ajung la concluzia ca Stelian ogica avea dreptate cu biletul kui câștigător.

 6. Aai mă! Să vă credem pe cuvânt? Ne faceți să râdem…! 🤣👎

 7. Aai mă! Să vă credem că s-a câștigat ..? Ne faceți să râdem! 🤣

 8. Postați comentariul, nu vă prostiți!

  • De ce escrocii au nevoie de 2 ore pentru a efectua extragerea??????? Toți suntem proști??? Algoritmul rezolva problema…. De aia

 9. Nu cred că ar fi putut ajunge așa de repede. Biletele se pot cumpăra începând cu ora 16 a zilei anterioarei extrageri. Doar dacă covigu’ a evoluat fulminant 😉

 10. Imposibil mereu la Galați tind sa cred ca s smecherii mari la cite doua luni gata sa dat ceva nu e în regula

 11. Loto nu cred că este un joc corect. Da este adevărat, este imposibila zona geografica de cistig. Uitați-vă la modul și compusul achiziției aparatelor loto din Franța detaliate de Buhnici și gândiți-vă dacă mai donați bani.

 12. Nu mai joc demult la loto in România ,sunt aplicați din Spania ,Italia ,unde cu 1€ poți câștiga 15,000000 € ,oricum in România totul este mânărit.