G4Media.ro

Rusia se pregătește de o campanie majoră de recrutare militară pentru a…

Sursa foto: Kremlin.ru

Rusia se pregătește de o campanie majoră de recrutare militară pentru a înrola „încă 400.000 de soldați” – Ministerul britanic al Apărării

Presa rusă relatează că autoritățile se pregătesc să înceapă o campanie majoră de recrutare militară cu scopul de a înrola „încă 400.000 de soldați”.

Ministerul britanic al Apărării a declarat că Rusia prezintă campania ca pe o campanie de recrutare de personal voluntar și profesionist, mai degrabă decât ca pe o nouă mobilizare obligatorie, relatează Sky News.

Acesta a adăugat că autoritățile ruse au ales probabil un presupus „model de voluntariat” pentru a acoperi deficitul de personal, pentru a minimiza disensiunile interne.

Dar Ministerul Apărării de la Londra notează că reconstruirea puterii de luptă a Rusiei va necesita mai mult decât personal – deoarece are nevoie de mai multe muniții și echipamente militare decât cele pe care le are disponibile în prezent.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. De parcă ar schimba ceva civilii. Armata profesionistă a Rusiei e moartă-n șanț.

  2. Carne proaspătă pentru tocător! Inițial au fost 200.000, apoi au recrutat încă 300.000, acum încă 400.000! Rușii care au fugit din Rusia au fost băieți deștepți! Nu cred că ăștia 400.000 vor schimba ceva!