G4Media.ro

Rusia respinge decizia Curții Internaționale de Justiție a ONU care i-a cerut…

Sursa foto: Telegram / Ukrainian State Emergency Service (ДСНС України)

Rusia respinge decizia Curții Internaționale de Justiție a ONU care i-a cerut să înceteze de îndată războiul din Ucraina

Kremlinul respinge joi hotărârea Curţii Internaţionale de Justiţie (CIJ), cea mai înaltă jurisdicţie a ONU, care a dispus miercuri ca Rusia să-şi înceteze ”imediat” operaţiunile militare în Ucraina, relatează AFP.

”Noi nu putem să ţinem cont de această hotărâre”, a declarat presei un purtător de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Pekov.

Cele două părţi – Rusia şi Ucraina – este necesar să fie de acord să pună această hotărâre în aplicare, apreciază el.

”În acest caz nu poate avea loc niciun acord”, consideră el.

Pe de altă parte, fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev, secretarul adjunct al Consiliului rus de Securitate, acuză Statele Unite de alimentarea unei rusofobii ”îngreţoşătoare”, cu scopul de a obliga Rusia să se supună, pentru a fi distrusă mai bine.

”Asta nu va funcţiona. Rusia are puterea necesară pentru a-i pune la locul lor pe toţi inamicii noştri”, a declarat el sfidător.

Moscova va dejuca acest complot rusofob al Occidentului care vizează să distrugă Rusia, ameninţă unul dintre cei mai apropiaţi aliaţi ai preşedintelui rus Vladimir Putin.

sursa: News.ro, Sursa foto: Telegram / Ukrainian State Emergency Service (ДСНС України)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Declarațiile tot mai delirante ale principalilor lideri ruși demonstrează, încă o dată, că lumea civilizată nu va avea parte de pace, indiferent dacă Vladimir Putin va fi sau nu înlăturat de la putere! Plecarea de la Kremlin a sociopatului va conduce la apariția altuia, la fel sau chiar mai brutal. Pare că iraționalul a pus stăpânire pe aproape toată conducerea de la Moscova și nicio altă soluție cu excepția dezarmării totale a F.Ruse, indiferent de costuri, nu poate oferi minime garanții pentu liniștea planetei!

    • Rusia trebuie sa dispara. Definitiv, de pe suprafata pamantului. Este ocazia cea mai potrivita de a scapa de asiaticii medievali de la Kremlin. NATO are puterea de distruge benzinaria ruginita numita Rusia. Toata lumea va fi mai fericita, inclusiv rusii de rand.