G4Media.ro

Rusia pregătește tranșee în stilul celui de-al Doilea Război Mondial – Ministerul…

Sursa foto: Planet Labs

Rusia pregătește tranșee în stilul celui de-al Doilea Război Mondial – Ministerul britanic al Apărării: Astfel de tactici sunt vulnerabile la lovituri precise și au fost „abandonate de majoritatea armatelor occidentale moderne”

Ministerul britanic al Apărării a afirmat vineri, în actualizarea sa zilnică, că Rusia pare să urmeze „planurile militare tradiționale pentru organizarea tranșeelor, în mare parte neschimbate de la cel de-al Doilea Război Mondial”, relatează BBC.

Ministerul Apărării evidențiază „efortul considerabil” depus recent de Moscova pentru construirea de poziții defensive în prima linie a frontului.

Londra sugerează că astfel de tactici au fost „în mare parte abandonate de majoritatea armatelor occidentale moderne” și sunt vulnerabile la loviturile de precizie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. Insusi razboiul declansat de Rusia este din alta epoca.
  Ideea de a cuceri o tara, un teritoriu, cu forta armelor si cu distrugeri materiale si pierderi de vieti omenesti de ambele parti, este de Ev Mediu.
  Rusia nu a luat parte efectiv, in intregime la Primul razboi mondial si pare sa fi pierdut mult din experienta dobandita de celelalte state.
  Chiar si in eventualitatea (extrem de putin probabila) ca vor castiga razboiul, rusii vor castiga doar un teritoriu care nu le va aduce niciun avantaj economic.
  Doar moarte! si dusmania poporului ucrainean pentru secole de-acum incolo.
  Rusii puteau castiga Ucraina de partea lor pentru ca sunt popoare cu multe afinitati culturale. Numai ca liderilor rusi le-a fost teama ca nu pot sa mai ramana la conducerea unor popoare care isi doresc un mod de viata altfel decat in evul mediu

  • Ministerul Britanic al Minciunii a uitat sa precizeze ca „tarile occidentale” s-au luptat numai cu arcasi suiti pe camile in ultimii zeci de ani, nu s-au confruntat cu nici macar o armata capabila sa opuna rezistenta in aer si pe uscat in forma unei forte de arme combinate. Date fiind conditiile, cum isi permite sa abereze in asa hal?

  • О чем ты говоришь, Иван?

 2. Aramata si mentalitatea rusa au ramas blocate in secolul trecut.