G4Media.ro

Rusia a acuzat „92 de comandanți ucraineni și subordonații lor” de crime…

Sursa foto: Twitter / Defence of Ukraine

Rusia a acuzat „92 de comandanți ucraineni și subordonații lor” de crime împotriva umanității, susține un oficial rus de rang înalt / Moscova ar fi deschis peste 1.300 de dosare penale

Rusia a acuzat 92 de membri ai Înaltului Comandament Militar al Ucrainei de crime împotriva umanității, potrivit lui Alexander Bastrykin, șeful Comitetului de Investigații al Rusiei, relatează CNN.

În total, Moscova a deschis peste 1.300 de dosare penale împotriva conducerii militare și politice a Ucrainei, a declarat Bastrykin într-un interviu acordat site-ului guvernamental de știri Rossiyskaya Gazeta, publicat luni.

„În cursul investigației preliminare, peste 220 de persoane au fost identificate ca fiind implicate în crime împotriva păcii și securității umanității care nu au termen de prescripție, inclusiv reprezentanți ai comandamentului suprem al Forțelor Armate ale Ucrainei, precum și comandanți ai unităților militare care au tras asupra civililor”, a declarat Bastrykin pentru Rossiyskaya Gazeta.

„În total, au fost inculpați 92 de comandanți și subordonații lor. 96 de persoane au fost trecute pe lista persoanelor căutate, în special 51 de comandanți ai Forțelor Armate ale Ucrainei”, a precizat el.

Șeful Comitetului de Investigații a sugerat, de asemenea, crearea unui tribunal internațional separat pentru crimele din Ucraina.

„Ținând cont de poziția «Occidentului colectiv», care sponsorizează în mod deschis naționalismul ucrainean și susține regimul de la Kiev, crearea unui astfel de tribunal sub auspiciile ONU în perspectiva actuală este extrem de îndoielnică”, a spus el.

„Înființarea tribunalului și statutul său ar putea fi formalizate printr-un acord între Rusia, țările membre ale acestor organizații, republicile populare Donețk și Luhansk”, mai afirmă Bastrykin.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

 1. Imigratie .. COMPATIBILA ..

  ( Asimilabila in 1 2 3 Generatii ) ..

  🙂

 2. Cr!minalul iti intra in casa isi om0ara familia dupa care se duce la politie si face plangere ca nu i-ai deschis usa si uite ce a fost nevoit sa-ti faca!

 3. Cr!minalul iti intra in casa iti om0ara familia dupa care se duce la politie si face plangere ca nu i-ai deschis usa si uite ce a fost nevoit sa-ti faca!

 4. Glume sovietice…

 5. A sunat Kim din nord koreea si a zis: sarakule (cu referinta clara la Putin), eu am deschis un trilion de dosare penale pe motiv ca lumea refuza sa imi faca plecaciuni in fiecare zi, si pe banuiala ca daca (as fi destul de prost si) a-si tine alegeri, banuiesc ca nu voi iesi invingator cu 100% ci doar cu 99,9999% =))

 6. Violatorul violează si apoi face plângere ca nu a stat !

 7. Cat de nesimțiți pot fi rușii……îți intră în casă,te rupe cu bătaia,îți fura tot se ai agonisit, pe urmă te dă în judecată ca l-ai abuzat. Spurcată nație……ma refer la ruși.