G4Media.ro

Ron DeSantis, principalul rival republican al lui Donald Trump, și-a concediat șeful…

Sursa foto: Facebook/Ron DeSantis

Ron DeSantis, principalul rival republican al lui Donald Trump, și-a concediat șeful de campanie

Principalul rival al fostului preşedinte Donald Trump în alegerile primare republicane din 2024, Ron DeSantis, şi-a concediat marţi şeful de campanie, relatează AFP, citată de Agerpres.

Guvernatorul Floridei, în care conservatorii şi-au pus speranţele după dezamăgirea avută de partidul lor în alegerile legislative de anul trecut, este devansat de republicanul septuagenar cu aproape 40 de puncte procentuale, potrivit RealClearPolitics.

Vizat de numeroase investigaţii, Donald Trump s-a lansat în cursa pentru Casa Albă, susţinând că este victima unei „vânători de vrăjitoare”, condusă de democraţi – o ipoteză la care aderă mulţi dintre susţinătorii săi.

Miliardarul republican susţine că a strâns milioane de dolari datorită fiecăreia dintre inculpări, care se află în atenţia presei.

Schimbările aduse echipei de campanie a lui Ron DeSantis au fost anunţate cu câteva zile înainte de prima dezbatere pentru alegerile primare republicane, organizată pe 23 august la Milwaukee.

„Suntem încântaţi de aceste numiri”, a indicat echipa de campanie într-un comunicat de presă.

Câştigătorul acestor alegeri primare se va confrunta în noiembrie 2024 cu candidatul democraţilor la alegerile prezidenţiale, cel mai probabil preşedintele Joe Biden.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...