G4Media.ro

Romsilva oferă 3,6 milioane de lei pentru un „recensământ” al animalelor din…

Sursa foto: captură video Parcul Național Piatra Craiului

Romsilva oferă 3,6 milioane de lei pentru un „recensământ” al animalelor din Piatra Craiului / Datele obţinute vor fi utilizate pentru stabilirea unor măsuri de protecţie

Romsilva a pregătit 3.662.820 lei pentru realizarea unui studiu referitor la animalele din Piatra Craiului, anunță Bună Ziua Brașov.

În baza acestui contract, consultantul de specialitate va trebui să inventarieze speciile, dar şi să evidenţieze habitatele pe o hartă. De asemenea, va fi evaluată şi starea de conservare a speciilor de interes comunitar sau naţional (cum sunt, de exemplu, caprele negre) iar datele obţinute în urma acestei analize vor fi utilizate pentru stabilirea unor măsuri de protecţie.

Realizarea acestui „recensământ” face parte dintr-un proiect mai amplu, ce vizează revizuirea planului de management al Parcului Naţional Piatra Craiului, document pentru elaborarea căruia a fost obţinută o finanţare europeană.

Publicitate electorală

Evaluarea faunei va dura 13 luni de la data emiterii ordinului de începere a serviciilor. În această perioadă, specialiştii firmei care realizează cercetarea vor trebui să se deplaseze în teren, în baza unor fişe de lucru.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...