G4Media.ro

Romprest anunță că va ridica gunoiul din Sectorul 1, după ce partenerii…

Romprest anunță că va ridica gunoiul din Sectorul 1, după ce partenerii au decis să permită accesul la stațiile de sortare

După amplul scandal al gunoiului din Sectorul 1, compania Romprest anunță că „Situația de blocaj a fost dezamorsată”, deșeurile urmând să fie ridicate de pe străzile Capitalei începând de sâmbătă, 5 iunie, ora.20.00, relatează Antena3.

„Având în vedere apelul nostru, transmis către toate autoritățile, în sensul găsirii unei soluții pentru rezolvarea situației de blocaj create la nivelul Sectorului 1 și înțelegând importantă asigurării continuității serviciului public de salubritate, partenerii noștri contractuali, 3R Green SRL, Rom Waste Solution SA și Iridex Group SRL, ne-au comunicat astăzi, 5 iunie 2021, la ora 20.00, că vor permite accesul în stația de sortare, în limita capacităților lor, al autospecialelor încărcate cu deșeurile colectate din Sectorul 1, urmând că diferendul financiar să își găsească o rezolvare amiabilă, instituțională, în cursul săptămânii viitoare”, se precizează în comunicatul transmis de Romprest.

Reprezentanții Romprest se angajeaă că vor mobiliza toate resursele alocate serviciului pentru ca, pe măsură ce autospecialele se vor descarcă la stația de sortare, să intre în program de colectare a deșeurilor care s-au acumulat în sector începând cu dată de 1 iunie 2021, dată la care accesul la stațiile de sortare agreate a fost interzis.

„Astfel, prin acordul comun al operatorilor de salubritate autorizați, această situație de blocaj a fost dezamorsată. Așteptăm că autoritățile abilitate să își asume responsabilitățile care le revin și să asigure funcționarea acestui serviciu public care se prestează în regim de continuitate, prin finanțarea și asigurarea unui cadru contractual și legal predictibil, pentru a menține starea salubră și implicit sănătatea populației. Facem un apel la înțelegere și colaborare, atât către populație cât și către Poliția locală, în sensul de a spijini operatorul delegat în demersul sau de a reintră în regim normal de colectare”, mai transmite Romprest, în comunicatul de presă, conform Antena3.

Sursa Foto: G4Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

21 comentarii

 1. Nu, vă rog, n-o faceți, că aștept de ceva vreme să vă dea Clotilde lovitura de grație !
  Canalii mafiote !

 2. Bravo Clotilde! I-ai pus cu botul pe labe pe mafioti!

 3. Hahaha…primarita a avut dreptate…deci se poate…consilierii pnl nu vor sa faca o noua licitatie…asa ca primarita o sa castige in instanta…hahaha

 4. Bravo Clotilde! I-ai pus cu botul pe labe pe mafioti!

 5. Nu se poate ! Dar in felul acesta dl. col. Turcescu va fi in pericol de a intra in anonimat…!

 6. Romprest a castigat licitatia fara statii de sortare iar aruncat in parcuri si periferii nu mai merge.

 7. Bravo, Clotilde! Ce zice Burduja cu scrisoarea lui de rahat?

 8. Oare trollii au amuțit sau au trecut la program de 5 zile/săptămână?
  Băieți, știți reclama aceea:”Treaba voastră, dar nici biștari n-o să aveți !” ?

 9. Bravo doamnei Armand! Nu cedati in fata Mafiei! Jos Burduja Bancorex!

 10. Viva la france

 11. Ăsta e act de patriotism în fața vicisitudinilor create de o persoană aflată în funcție de conducere și susținută de vechilul de la Bruxelles mai exact din Olanda care are o vastă experiență în a comercializa sclavii din toate coloniile pe care le au subjugat, burii din Africa de Sud

  • corect, pesedistule
   Romprest sunt adevaratii patrioti care merita chiar si o statuie avand in vedere zecile de milioane de euro bagate in organizatie… Traiasca fratele Chiliman si toti ceilalti frati penelisti si pesedisti care au muncit ca sa ne imbogatim prin jegmanirea fraierilor din sectorul 1 !
   Huo Clotilde!

  • corect, pesedistule
   Romprest sunt adevaratii patrioti care merita chiar si o statuie avand in vedere zecile de milioane de euro bagate in organizatie… Traiasca fratele Chiliman si toti ceilalti frati penelisti si pesedisti care au muncit ca sa ne imbogatim prin jegmanirea fraierilor din sectorul 1 !

 12. Asta e din seria „ne insistăm până intră în scenă băieţii cu povestea din spatele poveşti”.
  Măi băieţi încă nu înţelegeţi că dacă vreau să vă facă rău o făceau deja dar dacă vreţi să vă faceţi singuri rău cu tot dinadinsul INSISTAŢI.
  Măi băieţi fiţi bărbaţi şi adunaţi-vă pentru următorul eşec că încă mai aveţi de dus bătălii iar dacă de acuma sunteţi plângăcioşi îi lăsaţi nesatisfăcuţi pe cei de la USR-Plus de se vor plictisi până la următoarele alegeri că ăştia funcţionează la capacitate maximă numai dacă are pe cine să îi facă să plângă că ăsta e mediul lor favorabil în care trăiesc şi se simt bine, deci adunaţi-vă că până în 2024 mai aveţi mult de plâns.
  Vorba unuia mai amuzat de pe platformele online la cum s-a rezolvat povestea asta de la sine „ce nu fac unii de frica tribunaleleor”, bănuim că e un efect secundar inoculat de Codruţa şi nu uitaţi că nimeni nu vrea să vă facă rău decât dacă chiar insistaţi.

 13. corect, pesedistule
  Romprest sunt adevaratii patrioti care merita chiar si o statuie avand in vedere zecile de milioane de euro bagate in organizatie… Si fratele Chiliman merita o statuie si toti ceilalti frati penelisti si pesedisti care au muncit ca sa ne imbogatim prin jegmanirea fraierilor din sectorul 1 !

 14. corect, pesedistule
  Romprest sunt adevaratii patrioti care merita chiar si o statuie avand in vedere zecile de milioane de euro bagate in organizatie… Si fratele Chiliman merita o statuie si toti ceilalti frati penelisti si pesedisti care au muncit ca sa ne imbogatim prin jegmanirea fraierilor din sectorul 1 !!!

 15. deci escrocii romprest si-au pastrat toti banii pentru ei, nu plateau statiile de sortare, desi costul acestora este minuscul fata de tarifele din contractul uslist chiliman-tudorache.

 16. astia au avut pe mineca un vinovat Acum l-au scos la bataie Asa trebuie tratata relatia cu firmele mafiote Incet incet se vor da pe brazda ,asta daca nu v-a reveni psd

 17. Măi băieţi fiţi bărbăţei ca pe vremea lui Dragnea când vă dopa cu chestii motivaţionale că râd ăştia de la USR-Plus de voi în hohote la cât de plângăcioşi sunteţi.
  Măi fraţilor ăştia fac pariu la ce nivel de isterie poate să vă ducă şi dacă sucombează vreunul dintre voi dintr-un atac cerebral.
  Ioiiiii dar sunt atâta de eficace ca să vă deconspire ilegalităţile încât cum daţi în isterie ştiu că sunt pe drumul cel bun şi numai voi le arătaţi şi ăştia cum au prins direcţia arătată de voi sunt ca nişte buldogi de vă sar la gâtlej şi nu vă lasă până nu vă sufocaţi.
  Tare amuzaţi sunt băieţii, cică sunt pariuri serioase pe câţiva din ăştia din sistemul paralel din gaşca veche care are obiceiul să bântuie prin media că sigur cel puţin unul sau doi vor rămâne cu sechele serioase după povestea asta de nu îşi vor mai reveni niciodată, iar ăia tinerei luaţi de cloşca Băse la sânul lui după ce s-a despărţit de gaşca veche că şi ăsta a vrut totul numai pentru el la un moment dat iarăşi au ieşit să dea o mână de ajutor confirmând că sunt pe drumul cel bun ăştia de la USR-Plus că au stârnit tot roiul de la secu bătrân până la ăla de generaţie nouă că e pe profil SIE sau SECU, daaaaa.
  Oricum griji să vă faceţi când e linişte că sloganul lor politic este să ne votaţi pe noi ca să fie linişte aşa că din experienţa acumulată de decenii înseamnă că cu cât e mai mare gălăgia la ei cu atâta naţiunea asta e pe drumul cel bun.