G4Media.ro

România va continua exportul de energie către R. Moldova / Ciolacu: Planul…

Sursa/Moldovagaz Facebook

România va continua exportul de energie către R. Moldova / Ciolacu: Planul Rusiei de a îngenunchea Republica Moldova folosind arma energiei a eșuat

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că va fi aprobată o ordonanță de urgență pentru continuarea exportului de energie către Republica Moldova.

„O altă decizie majoră vizează noul pachet de ajutor pentru Republica Moldova, adoptat prin ordonanță de urgență. În primul rând, continuăm exportul de energie, măsură esențială pentru supraviețuirea economică a fraților noștri. Astfel, planul Rusiei de a îngenunchea Republica Moldova folosind arma energiei a eșuat! Al doilea palier de sprijin este educația, ca parte a acordului nostru bilateral”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Executivul va aproba ordonanţa de urgenţă pentru modificarea OUG 27/2022 privind măsurile aplicabile clienţilor finali din piaţa de energie electrică şi gaze naturale în perioada 1 aprilie 2022 – 31 martie 2023, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul energiei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Romania este laudata in presa internationala pentru ajutorul energetic dat, atat Moldovei cat si Ucrainei.

  2. Da axa binelui,este laudata din postura de ca.pra, da…
    Apropo,de ce tu comentezi doar la articole cu uc.raine si ru,sia?