G4Media.ro

România TV: Arestul preventiv pentru Elena Udrea și Alina Bica a fost…

România TV: Arestul preventiv pentru Elena Udrea și Alina Bica a fost prelungit până când autoritățile din Costa Rica se pronunță asupra cererii de extrădare

O instanță din Costa Rica a decis să prelungească arestul preventiv pentru Elena Udrea și Alina Bica, transmite România TV. Judecătorii au dat curs solicitării procurorilor care au susținut  în fața instanței că arestul preventiv în  cazul acestora ar trebui prelungit până când autoritățile costaricane se vor pronunța asupra cererii de extrădare formulate de către statul român.

Potrivit site-ului ameliarueda.com, procurorii vor prelungirea arestului  până la o soluție definitivă privind cererea de extrădare. ”Dacă este necesar vom cere prelungiri distincte până când procesul de extrădare solicitat de România se încheie”, a declarat un procuror din Costa Rica.

Decizia este un nou eșec pentru Elena Udrea și Alina Bica de a obține eliberarea.  Primul a fost pe 2 noiembrie când o curte din San Jose le-a respins cererea. Nici la Camera Constituțională nu au avut mai  mult succes cu cererea făcută pe 16 noiembrie.

Alina Bica a ajuns în Costa Rica în iulie 2017, fiind urmată de Elena Udrea în februarie acest an.

Foto: Diario Extra

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Justitia din Costa Rica este mai vigilenta decit justitia din Romania!
    Le tine la loc sigur pina la solutionare, altfel cine stie ce Fortalezza sau Madagascar alegeau ca nou domiciliu!

  2. Se poate bănui că justiția costaricană va da curs cererii de extrădare făcută de statul Român. Ce rost ar avea să le mai țină la pușcărie dacă ar avea de gând să respingă solicitarea respectivă?

  3. Și lehuză degeaba, și la bulău! Tristă ieșire din istorie a acestei Joiana d’Arc a României!

    • Ce vrei sa insinuezi cu acest ” lehuza degeaba”, vrei sa spui ca marinarului i s-au vandut gogosi, ar fi fost pe punctul sa traverseze Atlanticul inot pentru o himera…?

  4. NU VREAU SA FAC PUSCARIE IN TARA PENTRU UN POPOR DE IDIOTI( incheiat memorabilul citat dinElena Udrea, cand a sosit in Costa Rica)Acum ,ori de cate ori citesc in presa cum …fugara este de autoritatile si justitia din Costa Rica , cum se chinuie ea in puscarie cu copilasu ,imi vine sa rad , decat sa imi fie-crestineste- mila de ea si prietena sa ! Si asta -in primul rand-pt ca NU IMI VINE SA CRED ca doua smenare a politicii ca ele sa faca PROSTIA FUNDAMENTALA sa se refugieze de justitie intr-o tara fara suveranitate ca Costa Rica – unde justitia e butonata ,ca si in Romania ….din acelasi loc! Umilinta pe care udrea o suporta acum- departe de tara-impreuna cu prietena ei Bica ( coautoarea cu macovei si predoiu a # codurilor neostaliniste din justitie) dovedeste ,ca Dzeu ii rasplateste pe toti …dupa fapte!

  5. Așteaptă grațierea și amnistia . Și după vine în țară că o regina , o aștepta Băsescu cu șlițu deschis.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.