Donează aici. Susține o presă liberă.
Funcționăm ca organizație non-profit, iar banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt destinați integral finanțării proiectului G4Media.
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen Bank
Producătorii români din industria agro-alimentară pot relua exportul unor produse din carne în SUA după ce autoritățile americane au constatat îndeplinirea standardelor și dat undă verde exporturilor românești, potrivit unui comunicat al Autorității Naționale Sanitare Veterinare.
Astfel, producătorii din România pot să exporte în SUA salamurile crud – uscate și conservele de carne de porc.
Raportul final al misiunii de audit al instituției americane Food Safety and Inspection Service (FSIS) efectuat în România a concluzionat că sistemul românesc de inspecție a cărnii și produselor din carne este organizat astfel încât să ofere controlul final, supravegherea și aplicarea legislației cerute în SUA, potrivit comunicatului citat.
Citește integral pe economedia.ro