G4Media.ro

România, în topul căutărilor pentru destinațiile balneare / Franța pe locul doi,…

Sursa foto: G4Media

România, în topul căutărilor pentru destinațiile balneare / Franța pe locul doi, urmată de Qatar și Vietnam

Destinațiile balneare de top pentru 2024 au fost dezvăluite într-un sondaj realizat recent de platforma SpaSeekers.com, pe baza datelor de căutare Google, potrivit Rador Radio România.

România se află pe primul loc cu o creștere de 233% a căutărilor de călătorii în scopuri balneare. Studiul indică, de asemenea, Franța, China și Canada drept destinații balneare care se remarcă în topul celor mai căutate zece locații.

Franța, situată pe locul doi, a înregistrat o creștere cu 120% a căutărilor. Qatarul și Vietnamul se situează pe locul al treilea (creștere cu 85%) pentru cei care caută o destinație mai exotică, în timp ce China și Muntenegru sunt pe locul al cincilea (creștere cu 84%).

Bulgaria și Polonia continuă tendința europeană de a se plasa în primele zece destinații, ambele țări oferind vizitatorilor facilități spa la preț economic pentru vacanțe de lux. Țările europene ocupă mai bine de jumătate din primele 20 de poziții. Malta, Austria, Letonia, Luxemburg și Țările de Jos oferă de asemenea opțiuni pentru cei care caută o vacanță balneară europeană.

Din Asia, destinațiile populare sunt Vietnam, Cambodgia și Thailanda cărora li se adaugă și câteva destinații mai neobișnuite din China și Nepal.

Tunisia este pe locul 10, iar Marocul, o altă țară africană, se află pe locul 13.

Sursa: TOURISM TODAY.GR / Rador Radio România / Traducerea: Carolina Ciulu

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Gata in sfarsit vin hoardele de turisti straini care sa ne scoata din saracie, iar pe priceputii si ospitalierii hotelieri romani miliardari…

  2. Îi așteptăm pe aroganți să-și lepede râia pe-aici…