G4Media.ro

România, cu David Popovici în echipă, se califică în finala masculină de…

Sursa foto: Facebook / FRNPM

România, cu David Popovici în echipă, se califică în finala masculină de la ştafetă 4×100 m liber, cu cel mai bun timp al seriilor, la Campionatul European de înot pentru juniori

David Popovici a reuşit a doua victorie a zilei la Otopeni, ducând echipa masculină a României în finala de la ştafetă 4×100 m liber. România a avut cel mai bun timp al seriilor, relatează News.ro.

Echipa României a reuşit să se califice marţi în finala probei de ştafetă 4×100 m liber după ce a câştigat seria a treia a calificărilor cu timpul de 3 minute, 19 secunde şi 56 de sutimi.

Tricolorii au obţinut cel mai bun timp al calificărilor, fiind urmaţi în ierarhia generală de echipele Marii Britanii (3:20.45) şi Italiei (3:21.29).

Pentru finala care se va desfăşura marţi, în sesiunea de seară, s-au mai calificat echipele Croaţiei, Franţei, Lituaniei, Poloniei şi Ucrainei.

Componenţa echipei României a fost următoarea: David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu.

România s-a calificat și în finala probei de ștafetă 4×100 m liber feminin.

Ștafeta României de 4×100 m liber feminin s-a calificat în finală cu timpul de 3:48.24 min. Bianca Costea, Rebecca-Aimme Diaconescu, Irina Preda și Anastasia Bako au obținut al cincilea timp din serii.

Finala ștafetei de 4×100 m liber feminin este programată marți seara.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter