G4Media.ro

România a cerut ajutor la NATO pentru pandemie: medicamente și aparate de…

România a cerut ajutor la NATO pentru pandemie: medicamente și aparate de oxigen

România a cerut ajutor de la NATO pentru a gestiona pandemia de coronavirus, potrivit unui document postat pe site-ul Alianței Nord-Atlantice.

Guvernul a cerut de la statele membre 200 de aparate de oxigen și 12.700 de flacoane de Tocilizumabum, un medicament utilizat în tratarea covidului.

Solicitarea a fost făcută de Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), către Centrul Euro-Atlantic de Coordonare a Reacțiilor în Caz de Catastrofă (EADRCC).

Anterior, România ceruse și sprijinul statelor membre UE pentru medicamente și aparatură medicală. (sursa foto: Facebook/ Florin Cîțu)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Asta pentru că toți Harambeii nu vor să se vaccineze. Dacă toți lolbertarienii, ultraortodocșii, dacii liberi și conspirarioniștii low coef. Int. psd-iști, s-ar vaxera, atunci probabil ar scădea și cazurile și morții, cum se întâmplă în restul țărilor civilizate. Dara țara noastră fiind plină de Harambe-iști, ce să faci, cerem ajutor peste tot și dăm din coate.

  • Și, ca să mă fac înțeles încă odată, nu sunt pro vaxxerare obligatorie, însă, oricine ar avea un obraz și respect față de aproapele lui, cum zicea prea-hipiotul acum 2000 de ani, ar proceda așa, pentru ăia mai bătrâni, că știu că pe voi nu vă omoară un virus care are rata de mortalitate „0.000000-„, precum ziceți, așa și vaccinul are rata de mortalitate „0.000000-„. Strongholzilor!

  • Degeaba. Romanasilor smecheri le e frica de ac. De aia se vaccinează cu Johnson & Johnson cei mai mulți. Dintre cei vaccinați care sunt în spital, ar trebui sa știm și cu ce tip de vaccin erau vaccinați. Adică după ce ca sunt puțini, mai aleg și vaccinul cu eficacitatea cea mai scăzută. Ne furam căciula oricând putem.

 2. Ajutor NATO!
  Va imaginati ce grav e???
  Oameni buni evitati aglomeratiile, pastrati distanta, reduceti contactele!

 3. Să le scrie să ne trimită şi o autoscară, 10 tărgi, 50 de pături şi vreo câteva pachete de biscuiţi din rezerva de hrană.

  • bun comentariu!
   🙂

 4. Nu inteleg, nu era vorba ca avem de toate si ca nu ne trebuie nimic de la nimeni? Unde-s politicienii care spuneau asta? Inapoi in gaura de viermi de unde iesisera intial, nu?

 5. Cine semneaza ?
  Cuțu, cuțu?
  Ori Cyoloş?

 6. Toti arahnienii si sindolienii o sa primeasca exact ce merita si anume : spital plin in sensul ca e plin si pe hol . Patul din spital este un privilegiu . Salvarea o sa vina dupa min 3 ore , asta in cazul norocosilor . In triaj timpii de asteptare depasesc cu mult intarzierea acceleratului de Mangalia .Deci undeva la 5-10 ore. Testul pcr ajunge si el in reluare dupa multe ore . Vreti dileala totala? Poftiti cu incredere…vaccinul este pt prosti nu pt voi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.