G4Media.ro

Româncă însărcinată în 7 luni, ce a anunțat în Italia că un…

Foto: Pixabay.com

Româncă însărcinată în 7 luni, ce a anunțat în Italia că un necunoscut a înjunghiat-o, pierzând sarcina, a mințit. Justiția italiană nu mai poate face nimic, fapta s-a prescris

O tânără româncă anunța în 17 noiembrie 2012 că a fost înjunghiată de către un necunoscut în abdomen cu o foarfecă.

Poliție locală s-a deplasat de urgență la fața locului, descoperind că fata zăcea la pământ cu o rană gravă la abdomen. A fost transportată de urgență la spitalul din Macerata, unde medicii de urgență au reușit să o salveze. Dar era prea târziu pentru bebelușul pe care îl purta în brațe: lama foarfecelor îi ajunsese la cap și nu mai avea ce să facă.

Publicația Centro Pagina anunță acum că în urma cercetărilor care s-au întins pe 10 ani s-a descoperit că tânăra a mințit și că și-a produs singură rana.

Tribunalul din Macerata a pus în această săptămână capăt cazului, decizând că a expirat termenul de prescripție. Era acuzată de simulare a unei infracțiuni și de încălcarea normelor privind întreruperea voluntară a sarcinii.

Anchetatorii spun că au început să reconstruiască mediul și contextul în care trăia femeia acum în vârstă de 34 de ani, prieteniile și relațiile sale, anterior lucrase ca dansatoare într-un club de noapte, pentru a înțelege dacă există o legătură cu incidentul. Pe măsură ce a trecut timpul, a fost audiată de mai multe ori și de fiecare dată femeia a confirmat aceeași reconstituire.

Foto: Pixabay.com

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Pe lumea asta scapa de pedeapsa toti tilharii si ucigasii . Iadul e pavat cu d’astia .