G4Media.ro

Robert Negoiță vrea să planteze în Hala Laminor doi palmieri crescuți pe…

Foto Facebook:Robert Negoiță stă pe palmierul crescut pe orizontală

Robert Negoiță vrea să planteze în Hala Laminor doi palmieri crescuți pe orizontală, pentru a fi utilizați pe post de băncuțe / Rădăcinile, înfipte în movile de pământ

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiță a declarat pentru G4Media că vrea să planteze la Hala Laminor doi palmieri crescuți pe orizontală, pentru a-i folosi pe post de băncuțe în viitoarea grădină botanică interioară. Rădăcinile, care sunt crescute drept, spune că vor fi înfipte în movile de pământ.

”Am doi palmieri orizontali, aceste plante sunt elemente de decor care vor fi amplasate în hala Laminor, pot fi folosiți pe post de băncuță, cu rădăcinile înfipte într-o movilă de pământ. S-a întâmplat ca palmierii să crească așa, dar pentru că sunt ceruți de oameni, specialiștii au început să îi crească artificial în acest mod. Este multă știință”, a declarat Robert Negoiță pentru G4Media.

Primarul s-a filmat recent alături de un astfel de copac, despre care spune că e ”special” și că a fost deformat în mod intenționat.

”Acesta e un copac special. Așa a fost crescut el. Cei care produc astfel de plante s-au tot gândit să facă și chestiuni mai deosebite. Ei l-au crescut culcat ca să dea din el, să pară natural. Imaginați-vă că o să fie aici în interior și poți să stai pe el. M-a surprins foarte tare această idee care imită natura. Se întâmplă ca de la vânt să mai cadă un copac, de aici s-au inspirat. Este atât de rezistent încât începe să dea din el și, chiar culcat fiind, pleacă mai departe.

Evident că unii oameni care chiar dacă nu se pricep, dar sunt cu rea-credință,  rău intenționați, interpretează chestia asta că, vezi Doamne, le-a căzut copacul. Nu, așa i-am cumpărat. Acești copaci cumpărați de noi sunt fix așa că ni s-au părut că sunt foarte drăguți, sunt speciali, sunt deosebiți și abia aștept să avem în interior gradina botanică”, a spus primarul în filmul postat pe Facebook. 

Robert Negoiță a declarat recent că un astfel de palmier costă 1000 de lei, iar publicația Libertatea a intrat în posesia unei facturi de 515.000 de lei pentru palmieri și ghivece. Pe site-ul firmei care a vândut palmierii autorității locale, apare ca director executiv Emil Epure, fost șef al Tineretului Național Liberal Giurgiu, consilier județean Giurgiu și fost consilier al primarului din Giurgiu, au mai scris jurnaliștii de la Libertatea. Emil Epure a negat că ar fi angajat al companiei.

În luna mai, Primăria Sectorului 3 a plantat câțiva palmieri și la Piața Unirii. Copacii au fost scoși la scurt timp de către Primăria Capitalei deoarece nu exista o autorizație pentru plantarea lor. Consilierul local USR Lucian Judele a declarat că acești palmieri se află, în prezent, la Hala Laminor, că nu au fost încă replantați și că o bună parte dintre ei s-au uscat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. asta are amanta cu actiuni la „fabrica” de palmieri?

  2. Robert Palmieru. Asa o sa-l ingroape.

  3. Primarul ăsta crede ca îi dă măsa bani pentru palmieri, DNA ce faci?

  4. Asta trebuie testat de droguri, sincer…

  5. Din doua una: ori la puscarie, ori la spital! Nu pricep cum de mai e primar.