G4Media.ro

Rihanna, cea mai bogată artistă din industria muzicală, este însărcinată şi aşteaptă…

Sursa foto: Instagram / ririgalbadd

Rihanna, cea mai bogată artistă din industria muzicală, este însărcinată şi aşteaptă primul ei copil

Rihanna, o cântăreaţă celebră originară din Barbados, este însărcinată şi aşteaptă venirea pe lume a primului ei copil, provenit din relaţia pe care artista o are cu rapperul A$AP Rocky, informează luni revista People, citată de Agerpres, care preia EFE.

Vedeta pop a fost fotografiată weekendul trecut alături de iubitul ei pe străzile din New York, iar paparazzi au remarcat imediat silueta sa rotunjită de sarcină.

Relaţia dintre cei doi artişti, ambii în vârstă de 33 ani, a devenit publică la sfârşitul anului 2020, iar de atunci amândoi şi-au exprimat dorinţa de a deveni părinţi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de R I H A N N A (@ririgalbadd)

Interpreta unor unor piese de mare succes, precum „Umbrella” şi „Diamonds”, a fost văzută în ultimele zile plimbându-se de mai multe ori în New York, oraşul natal al rapperului A$AP Rocky.

Rihanna este cea mai bogată artistă din industria muzicală şi a intrat anul trecut în topul multimilionarilor întocmit de revista Forbes, graţie afacerilor ei în lumea modei şi a produselor cosmetice.

A$AP Rocky, al cărui nume real real este Rakim Athelaston Mayers şi care este originar la rândul lui din Barbados, a fost recompensat cu mai multe premii BET la categorii dedicate muzicii hip-hop. El a primit şi două nominalizări la Grammys Awards.

Cântăreaţa Rihanna a reluat relaţia cu Mayers, de care o leagă o mai veche prietenie, după o colaborare la o reclamă pentru marca ei de cosmetice Fenty Skin în vara anului 2020, potrivit presei internaţionale.

Anterior, ea a avut o relaţie de trei ani cu omul de afaceri saudit Hassan Jameel, pe care a ţinut-o departe de atenţia mass-media şi care s-a încheiat la începutul anului 2020.

Sursa foto: Instagram / ririgalbadd

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. A, da, super, dar ce ne intereseaza pe noi Rihanna? Nu stiam ca G4 a devenit ziar lucios de femei. ☹️

    • Cum necum, tot un bărbat e primul care comentează la o stire despre Rihanna. Probabil vor aparea si bărbații care se vor indigna ca a ieșit sa pozeze in burta goala pe frigul aparent din poza. Or sa mai fie si bărbați care ne vor spune cat de buna e sau nu Rihanna. Sau ceva de BLM.

  2. Tin sa va fac cunoscut ca cel din fotografie nu sunt eu, asa ca, va rog, sa nu mai invidiati!