G4Media.ro

Rezultatele autopsiilor arată că virusul rămâne în corpul pacienţilor cu COVID-19 și…

Rezultatele autopsiilor arată că virusul rămâne în corpul pacienţilor cu COVID-19 și după deces. La cei infectați provoacă daune severe ale sistemului imunitar

Echipe de cercetători chinezi au realizat autopsii asupra a 29 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 şi au descoperit că noul coronavirus rămâne în plămânii acestora după deces, a afirmat marţi un expert chinez, potrivit Xinhua, preluată de Agerpres.

Autopsiile au pus totodată în evidenţă daune severe ale sistemului imunitar, care ar putea fi ”un factor foarte important” în decesul pacienţilor, a spus Wang Guiqiang, un specialist în boli infecţioase la Peking University First Hospital, în cadrul unei conferinţe de presă.

Wang a adăugat că infecţia nu cauzează doar schimbări patologice severe în plămânii pacienţilor, dar produce şi secreţii în tuburile bronşice de mici dimensiuni, ceea ce provoacă dificultăţi respiratorii.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. China ha descoperit al treilea sistema solare?????? Doar se stie din todeauna ca dupa la moartea individului toate bacterile ,toti virusi ramîn inauntrul cadavrului.Nu cred ca zic”Drag si iubit cadavru multumim pentru ospitalitetea ta ,noi plecam ADIO!!!!!!”

    • Trebuie sa iasa norma de articole de tipul „expertii chinezi au redescoperit roata”.
      Daca oamenii platesc bine, este un drept castigat, asa e in capitalism.

  2. „Expertii chinezi” ar trebui sa faca urgent medicamentele si vaccinul si sa le doneze tuturor tarilor unde au exportat turistii lor virusul! Iar nenorocitilor de conducatori comunisti,sa li se faca plageri penale de catre TOATE statele infectate,pentru dezastrul provocat CU BUNA STIINTA,ASCUNZAND ADEVARUL!

  3. Au descoperit apa calda. Ce surpriza!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.