G4Media.ro

Reziduuri petroliere observate în râul Argeș/ Se intervine pentru limitarea efectelor poluării

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Reziduuri petroliere observate în râul Argeș/ Se intervine pentru limitarea efectelor poluării

Poliţiştii din Piteşti efectuează cercetări, marţi seara, în urma unei sesizări la 112 care semnala că în apa râului Argeş, în zona Podul Viilor, au fost observate reziduuri petroliere, transmite Agerpres.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, care au constatat că cele sesizate se confirmă. De asemenea, în zona indicată s-au deplasat grupa operativă şi poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în vederea efectuării cercetării”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, au fost luate primele măsuri, împreună cu reprezentanţii Gărzii de Mediu, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Apelor Române, pentru limitarea efectelor poluării şi neutralizarea substanţelor.

„În continuare se efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor legale în consecinţă”, mai precizează informarea IPJ Argeş.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Doamna Inter, vreau și eu să câștig niste bani grămadă. Așa cum voi aveți pensii speciale, așa și noi băgăm meditații la greu. Cine nu are bani, îl trimite Klaus la sparanghel.