G4Media.ro

Restricţii temporare de trafic pe DN 1 – Pasajul Ikea, începând de…

Sursa foto: CarVertical

Restricţii temporare de trafic pe DN 1 – Pasajul Ikea, începând de duminică noapte

Traficul rutier va fi restricţionat, temporar, începând de duminică noapte, pe DN 1 – Pasajul Ikea, pentru desfăşurarea unor lucrări la rosturile de dilataţie.

Potrivit Brigăzii Rutiere, în vederea executării unor lucrări de reparaţie şi înlocuire a rosturilor de dilataţie pe DN 1 – km 8+530 – km 9+235 – Pasaj Ikea, calea 2, sector 1, Municipiul Bucureşti, din această noapte se vor institui restricţii de circulaţie.

Astfel, în perioada 4-13 iulie, se va restricţiona traficul rutier pe banda III de circulaţie a D.N.1 (km 8+530 – km 9+235), sensul de deplasare Ploieşti-Bucureşti, cu asigurarea a două benzi de circulaţie.

În perioada 14-23 iulie, se va restricţiona traficul rutier pe banda II de circulaţie a D.N.1 (km 8+530 – km 9+235), sensul de deplasare Ploieşti-Bucureşti, cu asigurarea a două benzi de circulaţie.

În perioada 24 iulie – 2 august, se va restricţiona traficul rutier pe banda I de circulaţie a D.N.1 (km 8+530 – km 9+235), sensul de deplasare Ploieşti-Bucureşti, cu asigurarea a două benzi de circulaţie.

Brigada Rutieră le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să semnalizeze din timp înaintea schimbării benzii de circulaţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Totodată, pentru evitarea valorilor de trafic ridicate care se pot înregistra în zona lucrărilor, se recomandă şoferilor care se deplasează pe direcţia Ploieşti-Bucureşti să utilizeze şi breteaua pasajului către sensul giratoriu (acces centre comerc

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter