G4Media.ro

Restricții de circulație pentru Târgul de Crăciun București: Străzile și bulevardele afectate…

sursa foto: Nicusor Dan

Restricții de circulație pentru Târgul de Crăciun București: Străzile și bulevardele afectate în perioada 22-27 decembrie

Șoferii din Capitală sunt anunțați că în perioada 22-27 decembrie vor fi instituite restricții de circulație pe mai multe artere din oraș, cu ocazia ultimelor zile ale Târgului de Crăciun București. Decizia a fost luată pentru a permite buna desfășurare a evenimentului din Piața Constituției, transmite B365.ro

Restricții de circulație pentru Târgului de Crăciun București

Brigada Rutieră București urmează să instituite restricții de circulație în centrul Capitalei. Decizia a fost luată ca urmare a numărului mare de vizitatori de la Târgului de Crăciun organizat de PMB. De asemenea, restricțiile au rolul de a permite buna desfășurare a evenimentului.

Astfel că, în zilele de 22, 23, 24, 25, și 26 decembrie 2023, șoferii sunt anunțați că circulația va fi închisă pe:

  • Bulevardul Unirii, perimetrul cuprins între Bulevardul I.C. Brătianu și Piața Constituției (inclusiv cele 2 bretele ale acesteia).

Restricțiile din această zonă vor intra în vigoare la ora 16:00 și se vor menține până la ora 23:00.

Primăria Capitalei a transmis că în cazul unui număr mare de vizitatori în zilele de spectacol va fi restricționat traficul și pe:

  • Bulevardul Libertății, segmentul cuprins între Calea 13 Septembrie și Bulevardul Națiunile Unite.

Aceste restricții vor fi introduse gradual, cu ajutorul forțelor de ordine și dacă sunt necesare. Restricțiile nu vor obtura intrările principale în Palatul Parlamentului.

De asemenea, în data de 27 decembrie 2023, după finalizarea Târgului de Crăciun din Piața Constituției, traficul va fi restricționat după cum urmează:

  • Pe Banda III de circulație adiacentă Pieței Constituției (afectate vor fi cele 2 bretele, respectiv bretea Parchet General și Ministerul de Finanțe).

Șoferii care trec prin zona respectivă sunt sfătuiți să circule prudent pentru a evita producerea de accidente rutiere.

Acestora le este recomandat să mențină o distanță mai mare între vehicule, care să permită frânarea în siguranță, în caz de nevoie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...