G4Media.ro

Restricții de circulație duminică, în Brașov, pentru Parada Junilor

Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov / Facebook

Restricții de circulație duminică, în Brașov, pentru Parada Junilor

Parada Junilor din Brașov, care va avea loc duminică, va aduce și restricții de circulație pe traseul defilării, duminică, precum și restricții de parcare pentru riverani, pe anumite străzi, începând de sâmbătă. Tocmai de aceea, reprezentanții municipalității recomandă brașovenilor și turiștilor să vină cu autobuzul RAT la paradă, transmite Rador.

„Împreună cu operatorul de transport RAT BV, am luat decizia de a suplimenta numărul de mijloace de transport pe 15 linii, cele care vin spre Centrul istoric. Totodată, operatorul de transport va avea parcate pe Bulevardul Eroilor, pe banda trei și în zona dintre Casa Armatei și Cinematograful Astra, mai multe autobuze, astfel încât la finalul paradei, cei care vor să se întoarcă acasă vor avea la dispoziție aceste mijloace de transport. Vor fi introduse, de asemenea, restricții de parcare în anumite zone, unele ca în fiecare an, cum sunt cele de pe Bulevardul Eroilor, în zona dintre Casa Armatei și Cinematograful Astra, în Livada Poștei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Restricțiile, atât de circulație, cât și de parcare, vor fi ridicate pe măsură ce trec Junii.

Parada Junilor începe duminică, la ora 11.00, din Piața Unirii.

Restricțiile de circulație:

Începând cu ora 7:30, pe tot parcursul zilei, va fi blocat accesul auto spre Pietrele lui Solomon, din Piața Unirii. Riveranilor li se va permite accesul între Piața Unirii și str. Podul Crețului până la ora 10.00 și după ora 14.00;

• Ora 10:00 – va fi blocat accesul auto spre Piața Unirii – în dreptul Spitalului de Obstetrică și Ginecologie (Maternitate); Șirul Gheorghe Dima, str. Constantin Brâncoveanu str. Prundului și str. C-tin Lacea vor fi închise;
• Ora 10:30 – va fi blocat accesul auto pe str. Mureșenilor;
• Ora 11:00 – va fi blocat accesul auto b-dul Eroilor;
• Ora 11:00 – va începe coborârea Junilor din Piața Unirii.
• Va fi restricționat traficul auto pe strada Constantin Lacea, de la intersecția cu strada Luca Arbore și până spre Piața Unirii, în intervalul 9:45 – 11:00, accesul fiindu-le permis doar riveranilor.

• Până la trecerea grupurilor de juni, pentru a evita producerea de accidente, va fi interzisă parcarea autoturismelor pe bulevardul Eroilor, pe str. C. Brâncoveanu, pe str. Poarta Șchei și la Pietrele lui Solomon.
• Pentru a asigura staționarea mijloacelor de transport în comun, va fi restricționat accesul în parcările din zona dintre Casa Armatei și Cinematograful Astra și la Biblioteca Județeană. Închiderea accesului în aceste parcări se va face, etapizat, începând de sâmbătă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...