G4Media.ro

Replica grupării Tomac la acuzațiile lui Cristian Diaconescu: Regretăm declaraţiile domnului preşedinte…

sursa foto: Facebook

Replica grupării Tomac la acuzațiile lui Cristian Diaconescu: Regretăm declaraţiile domnului preşedinte cu privire la întrunirea statutară a Colegiului Naţional PMP prin care sugerează că toţi liderii PMP care s-au întrunit au o altă agendă

Pe pagina de Facebook a PMP, despre care Cristian Diaconescu spune că nu reprezintă poziția conducerii centrale a partidului, ci doar a grupării conduse de Eugen Tomac, a apărut, joi, o replică la reacţia preşedintelui partidului, care afirmase că şedinţa Colegiului Naţional de miercuri nu a fost una statutară, iar decizia privind Congresul din luna februarie ilegală.

Mesajul publicat pe Facebook  anunță că partidul ”regretă declaraţiile domnului preşedinte Cristian Diaconescu cu privire la întrunirea statutară a Colegiului Naţional PMP prin care sugerează că toţi liderii PMP care s-au întrunit au o altă agendă”.

”Colegiul Naţional al PMP s-a întrunit statutar în data de 12 ianuarie 2022, cu prezenţa a 46 de membri din 69, şi a decis convocarea Congresului PMP în data de 19 februarie 2022, la Bucureşti, pentru alegerea unei noi conduceri”, se precizează în mesajul transmis de PMP pe pagina oficială de Facebook a formaţiunii.

PMP afirmă că la şedinţa Colegiului Naţional au participat liderii filialelor PMP Iaşi, PMP Prahova, PMP Caraş Severin, PMP Bistriţa Năsăud, PMP Bucureşti, PMP Sector 1, PMP Sector 3, PMP Sector 4, PMP Sector 6, PMP Buzău, PMP Maramureş, PMP Sălaj, PMP Dolj, PMP Gorj, PMP Bacău, PMP Mehedinţi, PMP Mureş, PMP Botoşani, PMP Cluj, PMP Hunedoara, PMP Satu Mare, PMP Covasna, PMP Harghita, PMP Giurgiu, PMP Ialomiţa, PMP Tulcea, PMP Vaslui, PMP Vâlcea, PMP Vrancea, PMP Suceava, PMP Ilfov, precum şi alţi lideri ai PMP care sunt membri ai Colegiului Naţional – aleşi locali şi vicepreşedinţi”.

”Având în vedere situaţia internă a partidului şi nevoia unei evaluări, PMP a decis convocarea Congresului pentru alegerea unei noi conduceri naţionale. Regretăm declaraţiile domnului preşedinte Cristian Diaconescu cu privire la întrunirea statutară a Colegiului Naţional PMP prin care sugerează că toţi liderii PMP care s-au întrunit au o altă agendă. Precizăm că la şedinţa Colegiului Naţional nu s-a discutat despre relaţia cu alte partide, despre nicio fuziune sau alianţă. PMP îşi continuă propriul drum, fiind al treilea partid la nivel naţional ca număr de aleşi locali”, se mai arată în mesaj.

Preşedintele PMP Cristian Diaconescu a anunţat, joi, printr-o postare pe Facebook, că nu recunoaşte decizia anunţată de grupul oficial al PMP cu presa, privind organizarea Congresului în luna februarie, pentru alegerea unei noi conduceri, în urma unei şedinţe a Colegului Naţional al PMP.

Deciziile de demitere şi numire a altor persoane pe loc, cât şi aşa-zisul Congres anunţat pentru februarie sunt ilegale, spune Diaconescu, care afirmă că un grup de “organizatori binevoitori” au convocat aseară o adunare, pe care au denumit-o în mod ILEGAL Colegiu Naţional.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. si-au dat seama ca poate sa castige alegerile presidentiale 🙂 iar au primit ordin sa-l scoata din cursa pt prezidentiale 🙂 penibili

  • Tomac umbla cu prostii, se crede smecher. Nu s-a discutat despre fuziune la acea intalnire, fiindca nu era momentul. Deoarece Diaconescu nu e de acord cu fuziunea, mai intai il schimba si aleg unul dintre doritorii de ciolan, si apoi fac fuziunea.
   Ce cauta Cristian Diaconescu, un intelectual fin si un om politic decent printre ei?
   Acest obraznic Tomac si tupeista Ioana Constantin, care o intrece pe Firea la tupeu si altii ca ei, probabil majoritatea, sunt foarte nerabdatori sa-si vanda partidul pe ciolane.

 2. A inceput scandalul intern in partidul lui Petrov.
  Urmează PLUȘEREAUA !
  Hai, mai aveti un pic pana la 2% !

 3. Repet: Cearta de curtea scolii. Penibil, la varsta asta …

  Intra cu totii intr-un lift iar cei doi comandanti se bat cine sa apese butonul pentru -1 … 😆

  • @Marcel Radulescu: Domnu’, Paleologu tau ce parere are despre cafteala asta de spatele blocului? 😈

  • Mă simt cu musca pe căciulă pentru că am votat Paleologu și vă răspund că nu e din troacă.

  • Paleologu presedinte!

  • S-a trezit si dna Gabriela Constantinescu,dupa ce, furioasa ca n a apreciat nimeni de prin media romaneasca asaltul comandat de Trump asupra Capitoliului,s-a ascuns in spatele gradinii sale din Prahova…😴😴😴😮😐…😆

 4. ăștia-s niște dinozauri dispăruți dar încă nu au aflat. :)))))

 5. PNL e terminat!¡!!!!!!!

 6. Dl. Tomac sa stati in banca dvs. Nu va ridicati la nivelul Dl. Diaconescu nici peste 100 de ani. Sansa de a fi un candidat, virtual, la președința tarii e numai in mintea dumneavoastră. Asta ar însemna dispariția PMP. Puteți pleca la psd, pnlalde sau aiurea. Palaria e prea mare. Sunt intelectuali de tinuta în partid, nu plânge nimeni după aripa tomac. Drum bun…