G4Media.ro

Renault şi Nissan Motor ar fi renunţat la anunţul programat miercuri privind…

Sursa: Pexels.com

Renault şi Nissan Motor ar fi renunţat la anunţul programat miercuri privind un acord de restructurare a alianţei lor auto

Renault şi Nissan Motor urmează să renunţe la un anunţ programat miercuri privind un acord de restructurare a alianţei lor auto, în timp ce se străduiesc să-și rezolve diferendele, informează surse citate de Reuters.

În discuţiile lor, Renault vrea ca Nissan să investească în afacerile sale cu vehicule electrice, în timp ce Nissan doreşte vânzarea unei părţi din participaţia de 43% deţinută de Renault la Nissan, pentru a-i pune pe cei doi parteneri pe picior de egalitate, relatează news.ro

Producătorii de maşini francez şi japonez au încă opinii diferite în ceea ce priveşte modul de împărţire a proprietăţii intelectuale, au informat sursele citate de Reuters.

Renault şi Nissan au refuzat să comenteze.

Companiile şi-au propus să anunţe noua structură de alianţă încă de luna aceasta, a informat Reuters săptămâna aceasta. Dacă va fi nevoie de mai mult timp pentru negocieri, companiile ar putea opta să se întâlnească o săptămână mai târziu, începând cu 7 decembrie, şi plănuiesc să fie pregătite pentru un anunţ săptămâna următoare la Londra, au declarat aceleași surse pentru Reuters.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...