G4Media.ro

Remus Pricopie, rector SNSPA: Ministrul Educației „se află într-un balet mediatic incoerent…

Remus Pricopie, rector SNSPA: Ministrul Educației „se află într-un balet mediatic incoerent de la preluarea mandatului” / „Crearea unei așteptări privind redeschiderea școlilor, nesusținută de tabloul epidemiologic, este imorală”

Fostul ministru al Educației Remus Pricopie, rector al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), spune despre actualul ministru Sorin Cîmpeanu că „se află într-un balet mediatic incoerent de la preluarea mandatului”, iar „o comunicare incoerentă a unui demnitar poate produce confuzie în sistemul pe care-l gestionează, în cazul de față sistemul de educație”.

Mai mult, spune Pricopie, este important să existe “o singură voce guvernamentală”. „Crearea unei așteptări privind redeschiderea școlilor (poziția Ministerului Educației) care, la acest moment, nu este susținută de tabloul epidemiologic (poziția Ministerului Sănătății) este nu doar lipsită de profesionalism și responsabilitate, ci și imorală”, atrage atenția Pricopie într-un comunicat de presă.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Remus Pricopie are si nu are dreptate. DAR macar vezi ca cineva vrea sa faca ceva, chiar daca acest lucru sa nu fie posibil, cel putin pe scara larga.

  Dar ce ne facem cu cele 15-20 de judete unde avem verde? Precum Harghita, cu 0.4 la mie? Si multe judete sunt la lumita verde-galben?

  Chiar trebuie sa tinem toata toata inchisa pentru 3 judete pe rosu (nu vreau sa intru in detalii cum umfla autoritatile cifrele in zone precum Popesti-Leordeni, top 3 pe tara la crestere populatie orase in ultimii ani, dar din pacate, multi cu buletine din alte orase).

  • Cind gavareste fanegheorghiu ramii in pozitia de drepti , apoi nici cu omul din lanuri mare traseist nu-mi este rusine .

 2. Aveți o explicație cum am devenit din sponsor al acestei platforme, cenzurat la comentarii? Fără să forțez filtrele de limbaj?
  Și aveți o explicație cum de vă permiteți să cenzurați comentarii?

 3. De ce mai există SNSPA-ul ăsta!?

 4. PSD-ul are oameni care susțin deschiderea școlilor și alții care sunt împotrivă. Cel puțin asta le este sarcina trasată de partid. Ies la ata laternativ, când unii când alții. Indiferent ce va fi, psd va spune c-a avut totdeauna dreptate. Dacă școlile vor fi deschise și va crește numărul de infectări, vor fi scoși în față cei care au fost împotriva deschiderii școlilor. Dacă numărul de infectări nu va crește, vor fi scoși în față cei care au susținut deschiderea școlilor. Asta e politica psd.

 5. Balet mediatic au facut toti guvernantii de pina acum . Absolut toti . Din 1990 si pina astazi am avut parte numai de guvernanti tilhari si mincinosi .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.