G4Media.ro

Remus Pricopie este rectorul SNSPA pentru al treilea mandat: unic candidat, a…

Remus Pricopie este rectorul SNSPA pentru al treilea mandat: unic candidat, a câștigat alegerile cu 88% din voturi

Remus Pricopie a câștigat al treilea mandat de rector al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Candidat unic la cea mai înaltă funcție de conducere a SNSPA, Pricopie a întrunit 88,16 % din numărul de voturi exprimate în scrutinul de miercuri, 11 decembrie. Amintim că Pricopie a putut candida la acest al treilea mandat speculând o prevedere din legea educației introdusă chiar în mandatul său de ministru al Educației.

Alegerile pentru funcția de rector al SNSPA s-au desfășurat miercuri, 11 decembrie. Prezența la vot a fost de 84,65% din numărul electorilor înscriși în liste, iar singurul candidat a fost Remus Pricopie, care a întrunit 88,16 % din numărul de voturi exprimate, anunță Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Tot miercuri s-au desfășurat alegerile și pentru funcția de președinte al Senatului SNSPA, unde a fost ales unicul candidat Iordan Gheorghe Bărbulescu, cu 90,91% din numărul de voturi exprimate. Prezența la vot a fost de 97,14 % din numărul electorilor înscriși în liste, precizează instituția de învățământ superior.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. este ilegal sa ai al 3 lea mandat de Rector, nu inteleg cum nu se autosesizeaza nimeni. adică ei s au suspendat cate o luna, două si crede ca suntem prosti ca nu au mandat complet.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.