G4Media.ro

Reglare de conturi între români în Statele Unite. Poliţia americană oferă o…

Sursa Foto: anheim.net

Reglare de conturi între români în Statele Unite. Poliţia americană oferă o recompensă de un milion de dolari pe capul suspectului care l-a împuşcat pe interlopul Aly Sadoveanu

Poliţia americană a anunţat că oferă o recompensă de un milion de dolari pentru informaţii care să ducă la arestarea lui Florin Răducanu (37 de ani), românul care l-a executat în plină zi pe interlopul Aurel Trandafir (42 de ani), zis şi Aly Sadoveanu, urmărit internaţional încă din 2018 şi care se ascundea în Statele Unite, scrie Adevărul.ro

Departamentul de Poliţie din Anaheim, California (SUA) a transmis într-un comunicat că pe numele românului care l-a împuşcat duminica trecută (24 ianuarie) pe interlopul Aurel Trandafir, căutat de autorităţile de la Bucureşti pentru o condamnare cu executare de şase ani şi patru luni pentru tâlhărie , s-a emis un mandat de arestare însoţit de o recompensă de un milion de dolari.

Suspectul este considerat înarmat şi periculos, au transmis anchetatorii americani care au recuperat doar maşina, un Chrysler Voyager, cu care a fugit Florin Răducanu (zis Americanu) de la locul crimei. Totodată, au avertizat detectivii americani, acesta se foloseşte de mai multe identităţi false. Poliţia americană suspectează că acesta ar fi fugit în Mexic. Florin Răducanu, un interlop din Buzău, l-a împuşcat în cap în urma unei dispute privind împărţirea a 200.000 de dolari. Aly Sadoveanu a murit la spital.

Sursa: Adevărul.ro

Sursa Foto: anheim.net

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. fara vize pentru SUA!

 2. In Romania le spunem minoritate etnica roma cand vine vorba de discriminare, cand fac abuzuri si nelegiuiri in afara tarii le spunem romani.

 3. Cum o fi primit viza?!

  • Poate a fost gratulat de fostul ambasador al SUA cu o viza pentru ceva servicii ( in loc de o medalie)

  • Toți intra fraudulos prin Mexic

 4. VIU SAU MORT ?

 5. Reglare între țiganii!La gazare cu ei.

 6. Un gorobete a impuscat alt gorobete. In America.
  Io (eu, pentru oamenii de cultura) stiu ce sa zic? Ca e un inceput promitator?

 7. E Sosoaca, naimita de Putin sa strice viata buna a Dacului Visa Waiver.