G4Media.ro

Regizorul Tudor Giurgiu: Faptul că ministrul a plagiat și e dovedit cumva…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Regizorul Tudor Giurgiu: Faptul că ministrul a plagiat și e dovedit cumva e doar vârful piramidei. Pe mine, personal, mă afectează că cei tineri, copiii își imaginează probabil că acesta este modus vivendi

„Valorile morale ale societății sunt date peste cap. Pe mine personal mă afectează că cei tineri, copiii își imaginează probabil că acesta este modus vivendi, așa se construiește o carieră, e parte din the way to be, the way to work. Asta mi se pare total nepotrivit, inadecvat și cred că e important ca fiecare, în felul lui, să tragă un semnal de alarmă”, a spus miercuri, pentru Edupedu.ro, regizorul Tudor Giurgiu.

Acesta a fost una dintre personalitățile cunoscute care au luat parte la manifestația desfășurată la Ministerul Educației, prin care s-a cerut demisia ministrului Sorin Cîmpeanu. Potrivit lui Tudor Giurgiu, “faptul că ministrul a plagiat și e dovedit cumva e doar vârful piramidei”.

Reacția de protest a lui Tudor Giurgiu are loc după ce o anchetă publicată de Emilia Șercan în PressOne a arătat cum ministrul Sorin Cîmpeanu a plagiat un curs universitar, prin însușirea paternității conținutului de la mai mulți autori.

„Eu cred că această chestiune este generală. Faptul că ministrul a plagiat și e dovedit cumva e doar vârful piramidei. Vedem în toți anii aceștia, datorită eforturilor doamnei Șercan și ale altora, că valorile morale ale societății sunt date peste cap. Pe mine personal mă afectează că cei tineri, copiii își imaginează probabil că acesta este modus vivendi, așa se construiește o carieră, e parte din the way to be, the way to work. Asta mi se pare total nepotrivit, inadecvat și cred că e important ca fiecare, în felul lui, să tragă un semnal de alarmă, să spună că nu se pot face [lucruri] în felul ăsta. Nu poți să te împăunezi cu titluri pe falsuri și pe lucruri care nu-ți aparțin. Sunt tată, copiii îi am la școli în sistemul public, nu cred că așa se face”, a spus Tudor Giurgiu pentru Edupedu.ro.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

  1. …foarte corect, este doar varful piramidei. Restul oricum va ramane.

  2. Cum e dovedit? S-a pronuntat vreo institutie?

  3. Pe mine personal eu insumi mie siesi

    Bine domnul regizor de pantofi

  4. nu, cei mici nu-si imagineaza nimic. sunt invatati zi de zi, ora de ora ca ESTE modus vivendi, cum pretentios zisesi matale. hasta la vista bebe!