G4Media.ro

Regina Marii Britanii se va adresa națiunii duminică, după ce s-au înregistrat…

Sursa foto: Facebook The Royal Family

Regina Marii Britanii se va adresa națiunii duminică, după ce s-au înregistrat 684 de morți într-o singură zi din cauza coronavirusului/ Este a patra oară când le vorbește britanicilor în vremuri de criză în cei 68 de ani de la urcarea pe tron

Regina Marii Britanii urmează să se adreseze națiunii duminică pe tema epidemiei de coronavirus, fiind a patra adresare pe timpuri de criză în cei 68 de ani de când a urcat pe tron, transmite BBC.

Palatul Buckingham a anunțat că mesajul, înregistrat la Castelul Windsor, va fi difuzat la radio și TV la ora 20.00.

Regina înregistrază mesaje de Crăciun, dar alt tip de mesaje adresate națiunii sunt rare.

Acest lucru se întâmplă după ce numărul deceselor cauzate de coronavirus înregistrat doar în ultimele 24 de ore se ridică la 684. Departamentul de Sănătate a anunțat pe 2 aprilie că numărul de morți a urcat la 3606 iar numărul cazurilor infectate la 38.168.

Numărul deceselor s-a ridicat în Scoția la 46 iar în Țara Galilor la 24. În Irlanda de Nord, numărul celor care au murit din cauza coronavirusului a urcat la 12.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

  1. Buna dimineața!Oare dacă le vorbește regina,vor scapa de epidemie???La noi vorbește unul în fiecare zi și….ne spune NIMIC!!!!iar de epidemie,se pare ca încă nu scăpăm!!!

  2. Buna dimineata!Oare dacă le vorbește regina,vor dormi mai liniștiți că nu-i va mai afecta epidemia?Noua ne vorbește unul în fiecare zi și,se pare ca suntem încă departe de adevăr!!!