G4Media.ro

Referendumul pentru familie, susținut activ de Sindicatul Administrației Publice ”Forța Legii”: Votați…

Referendumul pentru familie, susținut activ de Sindicatul Administrației Publice ”Forța Legii”: Votați ”DA”, pentru familia românească

Sindicatul Administrației Publice ”Forța Legii” se implică activ în referendumul pentru redefinirea familiei drept căsătoria dintre un bărbat și o femeie și le recomandă membrilor săi să voteze ”DA” ”pentru familia românească”.

Într-o circulară cu antetul ”A fi sau a nu fi?!… Provocarea la care trebuie să răspundem. De ce trebuie să ne prezentăm la referendum?”, Sindicatul Administrației Publice susține că ”modificarea Constituției se impune pe rațiuni de legitimitate și moralitate, pentru că vrem o țară curată moral”.

”Persoanele care nu simpatizează actualul partid de guvernământ sau pe liderul acestuia nu trebuie să boicoteze acest Referendum, deoarece politicienii sunt efemeri, pe când efectele pozitive pentru țară trebuie produse și rămân. Să lăsăm eterna lozincă ”avem alte probleme”, acum aceasta este problema care nu suportă amânare. Nici argumentul ”financiar” nu trebuie să primeze, fiindcă sănătatea tot timpul costă, inclusiv cea morală”, se mai arată în documentul semnat de președintele sindicatului, Ringo Dămureanu.

”Dragi colegi, mergeți la Referendum ! Va fi o garanție a viitorului nostru sănătos și moral. Pentru familii normale, pentru viitorul copiilor noștri. Votați ”DA”, pentru familia românească!!!”, se mai arată în circulară.

Citește și: Cazul G4Media.ro și al presei independente atacate de Dragnea și Voiculescu ajunge în The New York Times

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Pe surse: la Referendum va participa Traian Basescu si toata familia lui traditionala. Va lipsi numai Elena Udrea.

 2. maaaaaa …v-am dat eu voie sa puneti poza cu mine si cu morjan ? sa va fie rusine! la naiba

 3. Asta e referendumul prostiei: se va numara exact cati prosti sunt in Romania

  • adica recensamantul prostilor ..he he

 4. De ce trebuie sa ne prezentam la referendumul pulii: de prosti.

 5. Dacă puneau și ăștia o poză cu lesbiene în acțiune, poate că mă mai gândeam dacă să mă duc la referendum, sau nu. Așaaaaaa…. niet.

 6. Pentru cei care vad „referendumul prostilor, prostiei ….” (ce mai conteaza ca printre cei care vor merge la acest referendum pot fi si parintii, fratii, surorile…. unora dintre ei?):
  „Oricum, chiar dacă primitivii cîştigă şi menţin definiţia tradiţională a familiei, progresiştii se aleg cu prilejul nepreţuit de a-şi declara naţia înapoiată şi cretină. Nu e puţin! Prin urmare, pînă şi un referendum pierdut le e util superiorilor.”
  (https://adevarul.ro/news/politica/lumea-vointa-neprezentare-1_5bb1ceefdf52022f7508bcd7/index.html)

 7. Ham, Ham! Ringo Damureanu este ciinele regimentului de Jandarmi de la Baneasa? Am asuzit ca o sa primeasca si pensie 300 lei pe luna!
  Vai de capul nostru! Rusia sau Turcia este modelul, sau ambele?!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.