G4Media.ro

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit pentru G4Media: formularul pentru persoanele fizice…

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit pentru G4Media: formularul pentru persoanele fizice care au realizat venituri din activități independente și chirii poate fi depus până pe 31 iulie

Dragi cititori, 31 iulie este termenul limită pentru depunerea declarațiilor la ANAF prin care puteți redirecționa 2% din impozitul pe venit dacă ați obținut venituri și din activități independente (profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii). Prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit puteţi contribui la dezvoltarea platformei G4Media.ro, platformă operată de Asociaţia Group 4 Media Freedom & Democracy.

Ne-am lansat cu ajutorul vostru, ne-aţi ajutat cu contribuţii, informaţii şi sesizări, iar redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit e o altă formă de sprijin.

Redirecţionarea nu te costă nimic. Dacă nu alegi să redirecţionezi cei 2%, aceşti bani se duc la bugetul statului.

Procedura este extrem de simplă. Iată paşii catre trebuie parcurşi:

1. Descarcă formularul gata completat cu datele Asociaţiei.

Descarcă de aici formularul completat deja cu datele Asociaţiei.

2. Completează formularul cu datele tale şi semnează. Datele Asociaţiei Group 4 Media Freedom & Democracy sunt deja completate.

3. Trimite formularul printat, completat şi semnat la Administraţia Financiară la care eşti arondat. Formularele pot fi trimise până la 31 iulie 2018.

– Poţi depune personal formularul la sediul Administraţiei Fiscale. Vezi aici lista sediilor

– Poţi trimite formularul prin Poştă la sediul Administraţiei Fiscale de care aparţii. El trebuie trimis cu confirmare de primire.

Asociaţia Group 4 Media Freedom & Democracy este o organizaţie non-profit cu sediul în București. Scopul Asociaţiei este îmbunătăţirea şi modernizarea sistemului democratic în România. Codul de înregistrare fiscală (CIF) este: 38512687

Vă mulţumim!

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Ar fi ideal să găsiți o modalitate cât mai simplă de a sprijini financiar G4 Media… Întrebare :Nu ar fi posibil să se poată plăti o sumă lunara de, sa zicem, 10,30,50 100 lei care să fie plătită odată cu factura telefonică, adică suma să apară distinct pe factură… Eu, ca pensionar, aș putea plăti lunar 30 lei și as considera asta ca un abonament pentru știrile și articolele zilnice notificate cu promptitudine de G4 Media…
  În rest, ce să zic, sunteți de nota 10… Cu steluță…

  • Ba da, se numește donație recurentă prin Paypal, îți ia banii de pe card automat, trebuie doar să te uiți la chenarul de donații de mai sus 🙂

  • Se poate face redirectionarea de 2% de acasa, din fata computerului.
   ANAF-ul a trimis fiecarui contribuabil, prin posta, o scrisorica in care e informat ca poate utiliza serviciul SPV (Spatiul Privat Virtual). Acesta ofera, printre altele, inclusiv posibilitatea depunerii online a declaratiei 230 — aceea de redirectionare a celor 2% din salariu sau pensie.
   Tot ce trebuie sa faceti este sa va activati contul ANAF, utilizind numarul documentului (vezi scrisoarea de la ANAF) si apoi sa urmati instructiunile ANAF pe care le primiti in contul abia deschis.
   Completarea si trimiterea declaratiei dureaza citeva minute, fiindca datele d-voastra sint precompletate — mai aveti doar de bifat doua rubrici si de completat numele organizatiei sustinute, codul sau fiscal si contul bancar pe care le luati din pdf-ul de mai sus). Dupa ce apasati butonul de transmitere a datelor, daca validarea s-a facut fara erori, veti primi o recipisa si copia pdf a declaratiei.
   Va pot confirma ca mecanismul functioneaza pentru ca l-am utilizat personal.
   Inca donez lunar, in mod automat, prin PayPal, catre g4media. Nu puteam insa rata ocazia de a taia finantarea pusculitei lui Dragnea, si de a redirectiona niste bani munciti, catre oameni competenti care isi fac meseria cu onestitate si care chiar sprijina, prin efortul lor, democratia noastra fragila.

 2. Milogilor ! Nu va mai ajung banii de la Soros?

 3. „Mana intinsa care nu spune o poveste, nu primeste…donatii”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.