G4Media.ro

Recrutarea studenților în SRI este susținută de o nouă facultate din Universitatea…

Recrutarea studenților în SRI este susținută de o nouă facultate din Universitatea din București: Facultatea de Limbi și Literaturi Străine le recomandă celor pe care îi educă să devină ofițeri în Serviciul Român de Informaţii

Recrutarea studenților în SRI este susținută de o nouă facultate a Universității din București, la doar câteva zile după un anunț similar făcut de Facultatea de Filosofie. De data aceasta este vorba despre Facultatea de Limbi și Literaturi Străine.

“Vă aducem la cunoștință faptul că Serviciul Român de Informaţii (SRI) selecționează, în perioada 17 ianuarie-04 februarie 2022, candidați pentru încadrarea ca ofițeri operativi şi ofițeri analiști”, își anunță Facultatea de Limbi și Literaturi Străine comunitatea de studenți.

Facultatea de Limbi și Literaturi Străine atașează în anunțul transmis studenților o “Broșură Cariere” a SRI, “Ghidul Candidatului” în Serviciul Român de Informații, precum și adresa la care îi îndeamnă să-și trimită CV-urile.

Amintim că în urmă cu doar 4 zile Facultatea de Filosofie a Universității din București și-a anunțat oficial studenții că pot începe o carieră în Serviciul Român de Informații (SRI), transmițându-le că pot candida “pentru încadrarea ca ofițeri operativi și ofițeri analiști”. Același Ghid de recrutare în SRI a fost diseminat către propriii studenți și de Universitatea Transilvania din Brașov, pe 20 ianuarie 2022.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. O țară de securiști.

  • Aceste institutii exista peste tot. Ar fi super nasol sa nu existe in Romania. Dar mna, sfera asta antijustitie si altele merge bine la public.

  • Da, madam mătușa lui Cîțu, știm că securitatea e în tot și toate.

 2. Dar cu pensii speciale şi cetăţeni „esenţiali”.

 3. Viitorii PSD-iști.

 4. ne transformăm iar într-o țară de informatori și turnători la servicii, așa cum le place useriștilor

  • Ah, da, evident că e vina USR, ai naibii ce distrug ei țara asta de prin anii 40 din generație în generație.

  • Iti aduc aminte ca SRI a dus-o foarte bine chiar si cu contracte la stat incepand cu perioada Basescu. Adica PDL. Adica mai exact zona aia de USL si Grivco de unde sunt acum o treime din liberalii cu gura mare. Adica… cam ce e acum la conducerea asa-zisului PNL.

   Deci plange-te la PDListi. USR nu mai e la putere si nici cand era nu ii lasa PNL sa bage vreun proiect pe ordinea de zi.

   Dar frumoasa incercare!

   Lasa, noroc cu AUR, Simion, Tarziu si Sosoaca care te vor salva.

 5. Sa vezi bataie intre servicii, serviciul celor de la limbi straine versus serviciul filosofilor, serviciul de cafea contra celui pentru ceai. Este lovitura cu un volum cartonat Balzac mai dureroasa decat una cu Platon Opere?

 6. veto!
  sa fie numai literati, fie, dar sa stim si noi.
  cei mai buni analisti, cei mai precisi, sunt absolventii de la Matematica domnu’ Sri!

  poate de aceea serviciile sunt la un nivel mediocru, depasite adesori de realitate, incapabile de a identifica rapid actiuni daunatoare cetatenilor in primul rand, economiei romanesti, asupra unor domenii si institutii sensibile ale statului.
  pro patria?

 7. Cel mai edificator exemplu este Catalin Tolontan

 8. La Facultatea de Teologie nu mai este nevoie, că toţi suntem turnători. Singurele secrete pe care le păstrăm noi cu sfinţenie sunt…. … altele 😉

 9. SRI este o instituție a statului cu un profund dispreț față de orice act normativ, în care încălcările constituției sau a legilor sunt ascunse prin clasificarea lor ca fiind secrete… Instituția funcționează după ordinele directorilor numiți politic, după așa zise decizii CSAT, nu după legi sau acte normative … Instituția este plină de rudele foștilor polițiști politici… Nj recomand