G4Media.ro

Reacţii ruşinoase ale oficialilor ruşi după tragedia în care au murit 41…

Reacţii ruşinoase ale oficialilor ruşi după tragedia în care au murit 41 de copii: un guvernator i-a cerut iertare lui Putin, altul s-a aşezat în genunchi în faţa părinţilor pe care îi certase

Guvernatorul regiunii Kemerovo, unde a avut loc incendiul din cinematograf soldat cu 64 de morţi, dintre care 41 de copii, i-a cerut scuze preşedintelui Vladimir Putin, potrivit presei ruse. Reacţia de obedienţă a guvernatorului Aman Tuleev a fost dublată de cea a adjunctului său, care a îngenuncheat în faţa oamenilor veniţi să protesteze faţă de reacţia autorităţilor.

Viceguvernatorul Serghei Ţivilev îi certase anterior pe unii dintre protestatari, acuzându-i că vor să-şi facă publicitate pe seama durerii oamenilor. Doar că cel mustrat era un părinte care îşi pierduse în incendiul din cinematograf trei copii, soţia şi sora, potrivit lui Bogdan Budeş.

Şi Vladimir Putin a avut un comportament controversat. El a venit să depună flori la locul tragediei, dar scena fusese eliberată anterior de orice localnic sau curios, astfel încât nimeni nu a putut să tulbure momentul. În paralel, centrul oraşului Kemerovo era ocupat de mii de oameni care cereau demisia autorităţilor locale şi îl contestau pe Putin.

Toate cele 64 de victime (numărul nu e definitiv) au fost blocate în sala de cinematograf care avea ieşirile de urgenţă blocate.

Foto: Captura RainTV

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. …Un alt „COLECTIV”…la altii, pe alte meleaguri, dar cu aceleasi naravuri si obiceiuri dar si delasare + inconstienta si O_Organizare_Kriminala___..Usi de evacuare blocate, extinctoarele nu functionau, probabil nici apa la hidrante nu era in acel moment..si altele si altele cu care ne confruntam si noi…Si tot k-la noi si la Ei_!=!_Nimeni din cei cu adevarat vinovati nu plateste niciodata !!_..Se lasa doar cu mustrari, avertismente si schimbare pe alt post la fel de banos-caldut si benefic pt. cel in cauza, la fel ca la atentatul ala Cecen din scoala aia cind peste 330 de oameni, majoritatea copii au pierit datorita organizarii defectuoase si deplorabile__!!!..Si K-de obicei doar mortul e de vina !!…~Rusiine lui V. Putin si conducerii centrale de la Kremlin~!!___!!~..Si astfel iti poti da astfel seama cit de muuulte puncte in comun avem si noi si domnii nostrii tovarasi~Rusii__…..

  2. „Tatucu” putin a ajuns un fel de Dumnezeu al rusilor?! Reflexele „tatucului stalin”care a omorat in Gulagul rusesc cateva milioane de rusi si alte nationalitati (vezi teoria lui hitler) nu au pierit inca din mintea rusnacilor. Dupa 75 ani de comunism – implementat de rusi cu ajutorul din vestul Europei – este foarte greu sa elimini astfel de reflexe. Rusii au nevoie de cel putin 75 ani sa treca prin „Desertul alb, siberian, al comunismului impus”.

  3. Certatul victimelor se practica si la noi de catre politicieni, in diverse variante : varianta lui Base, (din timpul primului mandat de presedinte), mai putin criticabila si varianta lui Tariceanu (de pe vremea cand era PM), aroganta, de… ca de liberal sadea !