G4Media.ro

Reacție dură a părinților, la cazurile Caracal și Dâmbovița: Părinții cer Președinției…

Reacție dură a părinților, la cazurile Caracal și Dâmbovița: Părinții cer Președinției și Guvernului o strategie națională cu aplicabilitate locală pentru creșterea siguranţei copiilor

Federația asociațiilor de părinți reacționează la modul în care gestionează autoritățile cazurile tragice de la Caracal și Dâmbovița și cer Guvernului să descrie “activitățile desfășurate de instituțiile dumneavoastră pentru siguranța și securitatea copiilor noștri, resursa financiară alocată, locația, numărul de participanți pentru fiecare acțiune de combatere, prevenție, pază și ordine publică”. “Chiar nu se mai poate să ne uităm cum își dau cu părerea cei care ar trebui, culmea, să ne protejeze”, a declarat președintele Federației, Iulian Cristache.

Într-o scrisoare publică adresată Președinției, Guvernului, Ministerului Educaţiei, Ministerului de Interne, Prefectului, președinților Consiliilor Județeane și primarilor, Federația părinților cere “imperativ” crearea unei strategii naționale cu aplicabilitate locală pentru creșterea siguranţei și securității copiilor în şcoli, pe stradă şi în viaţa de familie.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. e deja implementata ca urmare a programului partidului.
    e opera partidului cu mana lui carmen dan.

    • Slugile mafiotului puscarias ,carmen dan,dancila si nu in ultimul rand tudorica buborica toader au facut praf siguranta cetatenilor numai ca sa-si stearga trecutul de infractori al lor si al celor ce i-au impins in politica-fosti generali din securitatea comunista!Si acum mint cu nerusinare ca de fapt presedintele e de vina pt.situatia din Ministerul Apararii Infractorilor,ca nu a semnat ca notarul numirile altor trepadusi psdisti ce vor sa stea degeaba pe banii nostri!

  2. Ce e aia „strategie”? Sincer, im afara de vorbe goale, ce poate sa faca cineva? Sa pună microbuze școlare peste tot sau ce? Tot se va gasi unul care nu merge cu el…in fine. Aceste „asociatii” sunt total inutile, vin cu cate o bălmăjeală de asta, la intervale periodice.

  3. E in planul de guvernare, urmeaza OUG care intră în vigoare din 2035. Oameni de kkt guvernati și conduși de oameni de kkt. Mândri că suntem români.

  4. Federația sulii! Cine a infiintat si chestia asta tot sa dea impresia ca e vorba de majoritate. Apucături comuniste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.