G4Media.ro

Reacția Termoenergetica, în cazul copilului care a căzut în groapa săpată pentru…

Foto: G4Media

Reacția Termoenergetica, în cazul copilului care a căzut în groapa săpată pentru acces la conducta de apă caldă și a suferit arsuri: Ne exprimăm regretul faţă de cele întâmplate. Zona a fost împrejmuită cu bandă inscripţionată şi plasă de protecţie

Termoenergetica reacţionează după ce un copil a căzut într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă, suferind arsuri şi precizează că incidentul s-a produs într-un spaţiu verde imprejmuit parţial cu gard, situat între blocuri, unde, din cauza fisurării unei conducte, apa caldă a iesit la suprafaţă, transmite News.ro.

Compania îşi exprimă regretul faţă de cele întâmplate şi speră într-o recuperare cât mai rapidă şi uşoară a copilului. Totodată, deplânge starea reţelei de termoficare din Bucureşti, afirmând că pierderile din conducte sunt la un nivel de aproximativ 2000 de tone de apă fierbinte pe oră şi din această cauză pot fi locuri similare şi în alte zone din Bucureşti. Zona a fost împrejmuită cu bandă inscripţionată şi plasă de protecţie, mai anunţă Termoenergetica.

”În jurul orelor 20.20 la call-center s-a primit o sesizare de la un cetăţean al Municipiului Bucureşti, cu privire la faptul că un minor a călcat într-o alveolă/zonă cu apă fierbinte, pe un teren în zona străzii Hrisovului nr. 32 din Sectorul 1. În urma verificărilor efectuate, incidentul s-a produs într-un spaţiu verde (imprejmuit parţial cu gard) situat între blocurile de la adresa sus-menţionată, unde, din cauza fisurării unei conducte, apa caldă a iesit la suprafaţă. Ne exprimăm regretul faţă de cele întâmplate şi sperăm, alături de familie, într-o recuperare cât mai rapidă şi uşoară a copilului”, transmit reprezentanţii Termoenergetica.

Compania Termoenergetica precizează că depune toate eforturile ca astfel de evenimente nedorite să nu mai aibă loc.

”Din cauza stării de degradare a conductelor, în Capitală există multe zone cu probleme similare. Vă precizăm faptul că angajaţii Companiei Termoenergetica intervin zilnic pentru remedierea avariilor, însă resursele companiei sunt limitate şi nu pot acoperi toate problemele cu care ne confruntăm. Menţionăm că pierderile din conducte sunt la un nivel de aproximativ 2000 de tone de apă fierbinte pe oră şi din această cauză pot fi locuri similare şi în alte zone din Bucureşti. Zona a fost împrejmuită cu bandă inscripţionată şi plasă de protecţie”, subliniază compania.

Poliţiştii din Bucureşti au deschis o anchetă, după ce au fost sesizaţi că un copil a căzut luni într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

2 comentarii

 1. Nu va suparati, in ce zona s-a intamplat nefericirea? Doresc sa stiu unde sa caut un apartament incalzit si / sau cu apa calda in orasul lui „nimeni nu e de vina” recte „nu e treaba mea”.

  • Hrisovului 32. Pe undeva prin sectorul 1, Pajura, Jiului…

   Pe mine m-a frapat, in schimb, alta chestie.
   Directorul Termo-aia, Claudiu Cretu, fost la Elcen, a dat un interviu la Latrina 3, unde a fost intrebat daca are caldura in casa. Omul, ca sa se dea mare, a inceput sa se planga cum ca si el sta la bloc si n-are caldura, n-are apa calda, n-are nimic.
   Si atunci, il intreaba reportera, cum va incalziti?
   Pai am pus caloriferul electric in priza ca sa ma incalzesc, zice directorul in cauza. Iar pentru apa, mi-am luat un boiler electric, de cateva sute de lei…

   Noaptea mintii !!!
   Cum poti sa spui, tu, ca director al societatii de incalzire, ca ti-ai luat boiler si calorifer electric? Esti tartorul alora, si tu nu folosesti serviciile societatii care-ti da salariu??