G4Media.ro

Reacția femeilor PSD la plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă: Tentativă de înlocuire…

Reacția femeilor PSD la plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă: Tentativă de înlocuire a guvernării legitime a PSD. PNL devine o unealtă a unor interese oculte

Organizația de femei a PSD (OFSD), condusă de Rovana Plumb, a reacționat, printr-un comunicat de presă, la plângerea penală depusă de președintele Ludovic Orban împotriva prim-ministrului Viorica Dăncilă. Femeile social-democrate acuză PNL că ”devine oficial și indubitabil o unealtă a unor interese oculte”.

”Asistăm la o tentativă de înlocuire a guvernării legitime a PSD după un scenariu similar cu cel din 2015, când a fost demis premierul Victor Ponta. Atunci, ca și acum, Klaus Iohannis a cerut repetat și insistent demisia premierului. Atunci, ca și acum, a fost inițiată începerea urmării penale a premierului”, se arată în comunicatul OFSD.

În opinia organizației de femei a PSD, plângerea penală depusă împotriva șefei Guvernului reprezintă ”o nouă acțiune gravă care calcă în picioare voinţa şi votul românilor, care vrea să schimbe o guvernare legitimă și performantă, care a produs creştere economică și a adus mai mulți bani în buzunarele românilor”.

Publicitate electorală

”Este cel mai josnic gest al opoziţiei, un moment definitoriu care poate marca ieșirea sau rămânerea României în lumea statelor democratice”, conchide comunicatul OFSD.

Reacția femeilor social-democrate vine după ce președintele PNL, Ludovic Orban, a depus astăzi, la Parchetul General, o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă. Liberalul o acuză pe șefa Guvernului de înaltă trădare și uzurparea funcției pe motiv că a făcut publice informații confidențiale și i-a transmis președintelui Klaus Iohannis informații false cu privire la intenția mutării ambasadei României de la tel Aviv la Ierusalim. Liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi și el vizat de sesizarea penală, liberalii cerând să se facă verificări și în ce privește infracțiunea de transmitere de informații cu caracter secret.

Sursa foto: Facebook Rovana Plumb

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

 1. Si Irinuca, Irinuca unde-i in poza ? Sau ea il consoleaza pe Livache ?

 2. organizatia de profitoare,sunte-ti in ,,asentimentul sefului”?

 3. O sarada care a intors feminismul in urma cu 100 de ani. Felicitari!
  Niste slugi pe pilot automat care fac orice pentru „binele partidului mult iubit”

 4. Prosperitate,Solidaritate,Demnitate.
  Sloganul care apare in fundalul imaginii se poate interpreta ca:
  Prosperitate pentru o grupa de incompetente ,slugi ale „Conducatorului”.
  Solidaritate in politica bazata pe dezinformare si minciuna.
  Demnitate, se poate spune ca lipseste acestui grup cu desavarsire.
  Declaratia „Conducatorului” este repetata dupa modelul folosit la ultimul „Mare Congres”
  ”o nouă acțiune gravă care calcă în picioare voinţa şi votul românilor, care vrea să schimbe o guvernare legitimă și performantă, care a produs creştere economică și a adus mai mulți bani în buzunarele românilor”
  Cine mai crede in lozincile propagate de „Femeile din PSD”

 5. Si noi femeile de la Apaca, protestam impreuna cu femeile motostivuitor, buldozer, excavator si femeile om de servici, toate membre psd + alde. Noi suntem legitime, noi suntem boborul ce daca suntem proaste?