G4Media.ro

Razie a polițiștilor din Constanța: 3 dosare penale pentru sex în locuri…

Sursa foto: Pixabay

Razie a polițiștilor din Constanța: 3 dosare penale pentru sex în locuri publice / 110 lei au fost confiscați de la femeile care practicau prostituția

Mai multe persoane s-au ales cu dosare penale pentru ultraj contra bunelor moravuri, după o razie a polițiștilor în Constanța, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Constanța.

La data de 25 spre 26 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

Cu această ocazie, au fost întocmite 3 dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, în cazul unor persoanelor care au fost surprinse întreținând relații sexuale în locuri publice, în schimbul unor sume de bani, anunță IPJ Constanța.

Exemple: La data de 25 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au identificat, într-o parcare de pe aleea Mărgăritarelor, un bărbat, de 38 de ani, și o femeie, de 23 de ani, care întrețineau raporturi sexuale, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 60 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

La data de 25 martie a.c., în jurul orei 22.45, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au identificat, pe strada Interioară, un bărbat, de 22 de ani, și o femeie, de 21 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani.

La data de 25 martie a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au identificat, într-o parcare de pe strada Baba Novac, un bărbat, de 27 de ani, și o femeie, de 37 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 50 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, mai transmite Poliția.

La data de 25 martie a.c., în jurul orei 23.45 polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au identificat, într-o parcare de pe strada Baba Novac, un bărbat, de 50 de ani, și o femeie, de 26 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. 110 lei? Ce mai, știre de prime time.

  2. Cine se incurca cu tirfele nespalate ?