G4Media.ro

Rareș Bogdan: PNL nu susține prag pentru abuz în serviciu. CCR a…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Rareș Bogdan: PNL nu susține prag pentru abuz în serviciu. CCR a stabilit introducerea unui prag, dar acesta poate fi de 5 lei / Le cer colegilor din Camera Deputaților să corecteze varianta votată în această dimineață în Senat

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan susține că PNL nu susține stabilirea unui prag pentru abuz în serviciu și amintește că CCR a stabilit introducerea unui prag, dar că acesta poate fi de 5 lei. El le cere colegilor din Camera Deputaților să corecteze varianta votată în această dimineață în Senat. Apel lui rareș Bogdan vine după ce senatorii liberali au votat în bloc pentru stabilirea unui prag de 250.000 de lei pentru abuzul în serviciu.

„Să fie limpede, PNL nu susține introducerea unui prag pentru abuz în serviciu. Să ne amintim că CCR, care a blocat de două ori tăierea pensiilor speciale, a stabilit introducerea unui prag, fără să spună cuantumul acestuia. Acest prag poate fi de 5 lei (1 euro), respectând astfel decizia CCR, care are caracter obligatoriu, dar fără să ne îndreptăm spre pragul de tristă amintire, dintr-o epocă ce trebuie condamnată!”, a scris, miercuri, Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

„Le cer colegilor din Camera Deputaților să corecteze varianta votată în această dimineață în Senat! De la Guvernul României, propunerea legislativă a plecat fără prag, ca să fie lucrurile foarte clare!”, mai precizează europarlamentarul PNL.

„Acum 5 ani am ieșit în stradă, alături de milioane de români, pentru a protesta împotriva OUG 13. Vă asigur că nici eu, nici PNL nu ne-am schimbat. Nu ne călcăm principiile în picioare și deciziile luate atunci! Marți, în primul BPN al partidului, vom lua și o decizie foarte clară în acest sens, iar colegii din Camera vor face ceea ce trebuie, pentru a demonstra că PNL luptă pentru justiție, nu pentru corupție!”, mai susține Rareș Bogdan.

Citește și Cum au votat partidele la stabilirea pragului pentru abuz în serviciu la 250.000 de lei: PNL, PSD, UDMR pe linie pentru, USR împotrivă, AUR s-a abținut

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. Niciun prag. Odata ce ati pus un prag, poate fi modificata legea sa fie cat vreti voi. NU!!!

 2. Teatru de măscărici rujat. Rujat după ce s-a terminat piesa, să ne ințelegem!

 3. Să fie limpede, noi nu urmărim ce vorbește PNL ul, ci ce face PNL ul!
  Și ce face este clar.
  Când votează gloata din parlament la foc automat, degeaba ies „liderii” și zic că ei usturoi n-au mâncat.
  Concluzia poate fi doar una: ori știu și fac, iar apoi ne iau de prosti cu declarațiile… ori nu ii baga nimeni in seama in partid și is scoși in fata la tv doar de fațadă.
  Slava Bratienilor! Sper că au loc unde sa se răsucească!
  Doar daca nu le or fi concesionat mormântul, să facă vreo sala de păcănele… că ar fi in stare!

 4. Gunoaielor. Nu sustineti dar initiati amendamente si votati. La fel cum desfiintati pensiile speciale in 30 de zile.

 5. Acest mincinos mananca r,,,t ca de obicei. Nici 5 bani nu o sa va lasam hotilor!
  Diseara in strada!

 6. Nu-i ardelean, e doar unul din alte câteva accidente faptul că s-a născut în Ardeal. Ca Bode, Grindeanu și alți câțiva.

 7. *Rareș Bogdan susține că PNL nu susține stabilirea unui prag pentru abuz în serviciu.* Păi tocmai PNL-iștii au votat pragul – poți să furi până la 50000 euro ! Apropo nu credeți că ar trebui introdus un prag și la furtul simplu ?

  • Rares Bogdan are capacitatea, abilitatea, competenta, stiinta, dorinta, elanul, gradul de cultura, caracterul necesar pentru a ingurgita cu pofta si legitima lacomie orisice materie, substanta, „Turkish delight, lokum or rahat lokum”, doar l-o da odata si-odata afara de la Externe pe Bogdanul pe care trebuie sa-l înlocuiasca si s-o urca ca suina în pom.

 8. in 30 de zile

 9. PNL si Iohanita sunt niste mincinosi.

 10. Da’ vi-l amintiti pe dublul Domnitor la TV ? Mai bine nu, pentru sanatatea Dv.