G4Media.ro

Rareș Bogdan: PNL nu iese de la guvernare, dar vom fi extrem…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Rareș Bogdan: PNL nu iese de la guvernare, dar vom fi extrem de duri începând de acum / Nu suntem de acord cu scăderea plafonului la microîntreprinderi, taxarea cu 1% a proprietăților cumulate, creșterea peste 8% a impozitului pe dividende

Prim-vicepreședintele Rareș Bogdan a declarat, luni, înainte de a intra la ședința coaliției, că PNL nu iese de la guvernare, dar liberalii vor fi „extrem de duri începând de acum”. Rareș Bogdan a precizat că PNL nu este de acord ca între măsurile fiscale pentru Cabinetul Ciolacu își va angaja răspunderea să se regăsească scăderea plafonului la microîntreprinderi, taxarea cu 1% a proprietăților cumulate, creșterea peste 8% a impozitului pe dividende.

„PNL nu părăsește guvernarea, nu părăsește corabia când e greu. (…) Nu avem niciun motiv să părăsim guvernarea, dar vom fi extrem de duri începând de acum și trebuie să fim tratați pe picior de egalitate, pentru că nu mai acceptăm niciun atac și nicio încercare de a pune la colț primarii noștri, șefii de consilii județene, reprezentanții din teritoriu”, a afirmat Rareș Bogdan.

El a precizat că PNL a promis inclusiv partenerilor internaționali că nu va produce „cutremure” în regiune, pentru că „doar de România ar mai fi nevoie pentru a crea o furtună la nivelul acestei zone”.

„Suntem oameni raționali, dar așa nu se mai poate. S-a încheiat cu partea de răbdare, am stat prea mult cu capul plecat, am fost mult prea răbdători. (…) Vom deveni băieții extrem de duri, extrem de radicali din coaliție”, a susținut Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a explicat că, atunci când vor fi atacați liberali precum Dan Motreanu, Emil Boc, Ilie Bolojan, Raluca Turcan, Gheorghe Flutur, Cătălin Predoiu de către „personaje marginale”, vor acționa „cu supramăsură”, nu vor mai tăcea și vor lăsa să acționeze „gurile de foc”.

Rareș Bogdan a precizat și care sunt „liniile roșii” peste care PNL nu va trece în privința măsurilor fiscale:

„Nu suntem de acord și nu vom trece în actul de asumare (…) creșterea impozitului pe dividende mai mult de 8%. (…) Nu suntem de acord cu scăderea plafonului la microîntreprinderi sub 500.000 de euro. Plafonul ajută microîntreprinderile. Nu suntem de acord pentru că este un atac direct la proprietate cu impozitarea cu 1% a proprietăților cumulate.”

Context. Liderii PNL din conducerea centrală și din teritoriu au avut duminică o ședință extrem de tensionată la Vila Lac, au declarat pentru G4Media mai multe surse din partid. Principalele reproșuri au fost la adresa președintelui Nicolae Ciucă și a ministrului de Finanțe, Marcel Boloș, pe care mulți liberali i-au criticat pentru că ar fi subordonat partidul PSD-ului.

Motivul criticilor a fost pachetul de măsuri fiscale. ”PSD ne face pe noi să arătăm responsabili de distrugerea antreprenorilor și a ocupațiilor liberale prin suprataxare, în timp ce ei dau ajutoare sociale, tocmai au anunțat că măresc pensiile și cresc ajutorul pentru lemne”, a declarat un lider PNL pentru G4Media. Citește integral aici.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. cainele in fata la macelarie !

 2. Demisia Rares Bogdan !

 3. Cacealmaua numita Rares Bogdan. Individul asta stie ca presa suporta orice.

 4. Măi papagal roz cu batistă galbenă, cine dracu’ te mai crede? Auzi la el: „vom fi extrem de duri”!?!
  Noi, alegătorii vom fi extrem de duri cu voi PSDNL!!!

 5. Sunteti fix carpa de sters praful a PSD. Legumele au colona vertebrala prin comparatie cu voi. Sunteti un partid cu oameni din paie.

 6. Nu e de acord dar voteaza cu ambele maini. Cin’ te crede?

 7. Nu mai exista nicio persoana macar vag frecventabila in PNL. Chiar si unul ca Ciolacu le dă clasă ăstora. :))

  • ))))) asta e misteaux )))) Ciolacu sau Batistuta )))) publicul voteaza acum )))) vocea Romaniei ))))) vivian, draga Mătușa , care parte a covrigului te atrage ? Batistuta stiu ca ai in poșeta )))

 8. Cum să fii dur cu nici 10%?!Doamne ferește și cu papitoiul ăsta!

 9. Vai de capul nostru!!!

  PNL a stat în toate pozițiile dar se tine tare că nu face oral după ce tocmai s-a filmat făcând anal, mai contează?!?

 10. Un mincinos, un ipocrit, un parvenit. Du-te.