G4Media.ro

Rareș Bogdan, mesaj pentru președintele francez Emmanuel Macron în Parlamentul European: Fiți…

Rareș Bogdan, mesaj pentru președintele francez Emmanuel Macron în Parlamentul European: Fiți fratele nostru mai mare, deveniți avocatul românilor pentru aderarea la Spațiul Schengen

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan, liderul eurodeputaților români din grupul PPE, i-a cerut miercuri președintelui francez Emmanuel Macron în plenul Parlamentului European să sprijine România pentru a adera la spațiul Schengen.

”România îndeplinește din 2011 toate condițiile tehnice de aderare, dar este blocată pe criterii politice de neînțeles, este ținută, practic, la ușa Schengen (…) Noi, românii, vă cerem sprijinul și contăm pe el. Fiți fratele nostru mai mare, așa cum a fost în istorie, țara dvs pentru noi, într-o Europă a valorilor și a solidarității. Schengen este prioritatea zero pentru România Europeană. Nu abandonați România în afara zonei Schengen”, a spus Rareș Bogdan cu ocazia venirii lui Macron în fața eurodeputaților pentru a prezenta prioritățile Franței la președinția rotativă a UE.

Europarlamentarul român a mai spus blocarea aderării la Schengen a dus în România la apariția manifestărilor extremiste și anti-europene, care sunt alimentate de ”nedreptatea” Schengen: ”Din păcate, această situație nedreaptă față de români accentuează virulența manifestărilor extremiste în tara mea. Până anul trecut, România era excepția pozitivă, fără formațiuni parlamentare ostile UE. Astăzi, lucrurile se schimbă, din păcate. Situații vădit nedrepte, precum aceasta, alimentează din plin retorica antioccidentală.
România devine un poligon de încercare pentru populism extremist antieuropean, pentru antisemitism”.

Sursa Foto: www.schengenvisainfo.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

31 comentarii

 1. PROPAGANDA, VORBE GOALE !

  SA VADA prostimea CE LUPTA SALTIMBANCUL… DE UNDE… EI CU MOGOSOAIA, CU TUNURILE..

 2. Raspunsul lui Macron: „da, in treizeci de zile” 🤣

 3. Ca de la g.a.y la g.a.y !

 4. Clasic altul care e căzut sub greutatea banilor.

 5. lingaul il confunda pe Emmanuel Macron cu johannis , incearca cateva limbi la k lui

  • Dacă lui Macron i-au plăcut limbile lui Cioloș, nu văd de ce nu i-ar place și cele ale lui Rareș Bogdan.

  • Ce mai reprezintă Macron?…În aprilie zboară din funcție…poate Paula îl mai votează…

  • O vorba spune fâțe frate cu dracul pina treci puntea. Asta face Bogdan pupa cursul lui tacsu sa o primească pe fica-sa. În rest, ce are Iohannis cu afirmațiile lui Bogdan numai unii care nu au ce face pot face legături de genul asta.

 6. Pacaliciul asta crede ca Macron ia in considerare guvernul de mafioti PSD-PNL-UDMR instalat de Iohannis la Bucuresti?
  Fara o justitie corecta, fara granite sec.urizate, nu o sa intram niciodata in Schengen, oricat s-ar da cu k.rul de pamant ma!mutoiul de Rares Bogdan.
  La noi intra si ies avioanele contr@bandistilor din Ucraina si Moldova fara sa fie detectate de politie si armata, iar vamesii lasa pe oricine sa treaca, cu marfa de contrabanda, contra spagii potrivite. Cand ai granitele „franjuri” nu te primeste nimeni in Schengen.

  • Toate ca toate….dar e misto poza! Sugestiva pentru parnaia in care s-a transformat democratia europeana

  • Madam woaka…batistuta nu prea realizeaza ca Macron nu apuca vara, in mai e un fost, pierde cu brio alegerile….plus ca Franta nu poate fi frate cu sluga, servantul…are deja 8 europarlamentari de la noi in portofel, docili, buni executanti..de ce s-ar incurca cu o trompeta ca Rares?

  • nea Itza Bob, ai acolo 2 probleme cu argumentul.
   Prima ca stii matale sigur ca Macron pierde alegerile si ca viitorul presedinte schimba radical politica externa franceza.
   Iar a doua e conspiratia aia clasica ca parlamentarii USR isi iau ordine direct de la Paris.
   Eu zic sa muti deja conspiratia catre Bruxelles, ca acolo are sediul Darth Sidious ala care le sopteste sclavetilor cum sa voteze.
   E acelasi Darth Sidious pe care l-au intuit bine bravii englezi atunci cand si-au luat tara inapoi.
   Ciolos nici nu vorbeste daca nu ii zice overlordu. Sunt interese mari la mijloc.

  • nea Itza Bob, ai acolo 2 probl.eme cu argu.mentul.
   Pri.ma ca stii mat.ale sigur ca Macron pie.rde aleger.ile si ca viito.rul presedi.nte schim.ba radic.al politi.ca exte.rna france.za.
   Iar a doua e cons.piratia aia clas.ica ca parlam.entarii USR isi iau ordi.ne direct de la Paris.
   Eu zic sa muti deja con.spiratia catre Brux.elles, ca acolo are se.diul Dar.th Sidio.us ala care le sopteste scl.avetil.or cum sa voteze.
   E acelasi Da.rth Sidi.ous pe care l-au intuit bine bra.vii en.glezi atunci cand si-au luat tara ina.poi.
   Ciol.os nici nu vorb.este daca nu ii zice ove.rlor.du. Sunt intere.se ma.ri la mi.jloc.

  • copacel, nu esti fraier, spre deosebire de alti progresei….dar argoul din nick-ul tau nu ma impresioneaza…..cat despre aluzia cu Stars Wars,….aia merge la ongiste lesinate, de alea ce au salvat Rosia Montana si acum vor sa salveze toata Romania….si ne-am exprimat gresit amandoi, ei nu primesc ordine direct de la Paris sau alte cancelarii….numai Ciolos are privilegiul asta….sa nu uitam vizita efectuata inainte de negocierile ratate de la Cotroceni….imediat dupa exmatricularea de la guvernare, pe motiv de neintelegere pe reforme, asta pentru electoratul dur, dar si Klaus are papusarii lui, venirea socialistilor la putere in Germania a grabit exmatricularea, altfel mai stateau 2 ani impreuna

 7. Boschetul minte de îngheață apele.

 8. Neamul Bogdanilor și al Rareșilor au fost întemeietori și apărători de țară, azi Rareș Bogdan a demonstrat că este neam de slugă preaplecată !

 9. Văd că stai numai pe ulei pe acolo. Chiar crezi că Manu e orb? Nu vede că v-ați dat pe golaneala și furaciuni cu Alde…Ciolacu…O sa mai vezi tu Brucselu….când o să treacă penelul peste 5%…

 10. Nu mai stati cu mana întinsă la cerșit pt. Sprijin domnu Rareș, faceți va colegii sa fie corecți, trebuia sa adoptam. Euro de acu 8 ani, nu i mai pupați mana lui macron ca și o tine de obicei în alta parte

 11. spatiul este inchis din cauza nesimtirii, oamenii simtiti au toate portile deschise!

 12. Să ne lași. Nu te merităm. Du-te la „țara luminilor”. Uită-ne, așa cum poate vom reuși și noi. B.le.ah!

 13. Încercare de reabilitare eșuată . Și pentru tine și pentru iohannis . Va reamintesc că avem instituții specializate care se ocupa cu aceasta .
  Amandoi , sa vă țineți de cald .
  Rareș Bogdan ,nici Dunărea nu vă mai spala pentru relele făcute de tine și președinte. Orice intervenție nu face decât să ne reamintești că exiști . Sper că vei cere azil politic în Afganistan . Au mare nevoie de” fetițe” .

 14. Stiți bancul ăla cu…”buzele reci ” ?…

 15. Cel care a scris mesajul sub psedonimul ABC are MARE dreptate, a vorbit exact ce se întâmplă cu România în cazul SCHENGEN = Nu au încredere în noi, în poliția noastră , în corectitudinea noastră…iar cel mai mare rău făcut României suntem noi prin comportamentul nostru …al rromilor care au umplut Europa de faradelegi și la noi se numesc INTERLOPI…pe care nu prea ii aresteaza nimeni în România…e societatea pe care a creat o PSD la toate nivelele…..din cauza caracatiței PSD ….Romania va mai trage mult timp sa ajungă cu adevărat europeana

 16. Gard de sărmă ghimpată pentru intrarea Romîniei în Schengen. Foarte corect. Cu o justiție coruptă, cu un stat mafiot, ce pretenții să aibă? Rezolvați corupția generalizată, nu mergeți ca niște slugi să pupați mâna lui Macron și să cădeți în genunchi ca sa vă fie vouă bine în continuare în această mocirlă.

 17. Cum e toată lumea nedreaptă cu voi, mafioților, și nu vă bagă în seamă pe voi, politicienii de două parale!

 18. Pacalici, sarpe, lingau, rares sinonime. Vajnicul luptator anti-psd e plans tot ca werner va fi suspendat.

 19. Batistuta, vezi ca ai gresit adrisantul! Incerca la est de Romania, ca acolo era „fratele mai mare”!

 20. Inaintea Conferintei de Pace de la Paris(1919),unii reprezentanti ai romanilor si-au pus la bataie propriile averi(Bratianu si-a vandut chiar doua mosii,de exemplu),pentru a promova-in presa straina si in randul reprezentantilor marilor puteri-imaginea si interesele Romaniei ;faceti o comparatie cu politicienii de azi,care vand tara bucata cu bucata,secatuiesc locul,alunga romanii,iau de pe cei ramasi 7 piei(sau cate pot)aduc pe altii…doar conturile lor cresc necontenit…

 21. Da, acum este buna România, ca francezii să-și aducă trupele pe teritoriul ei, că de, le țâțâie fundul datorită situației din Ucraina. Se repetă istoria, a mai fost folosită Romania, tot așa, in Al Doilea Război Mondial, când România a intors armele, si mai târziu a fost aruncată la „ghena de gunoi” a Europei!🤔🙁 Nu am învățat nimic!!!🙁🙁