G4Media.ro

RAPORT Unul din 4 studenți susține că în conducerea universității la care…

RAPORT Unul din 4 studenți susține că în conducerea universității la care învață există politicieni sau candidați la funcții politice

Gradul mare de politizare a învățământului superior este scos în evidență de Raportul național privind respectarea Codului drepturilor și obligațiilor studentului pentru anul universitar 2018-2019. Peste 26% dintre studenții care au răspuns chestionarului ANOSR în perioada 19.09.2019–10.10.2019 susțin că există persoane cu funcții politice care ocupă funcții de conducere în universitate.

„Cu privire la politizarea învățământului superior, un procent considerabil de 30,4% dintre respondenți a afirmat că în spațiul academic din care provin există persoane care au candidat sau vor candida pentru funcții politice, fapt îngrijorător din perspectiva politizării mediului universitar (UB, ASE, UAB, UMC, UDJ, UAIC, USV), potrivit raportului.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. 1 din 4? Dar mergeti la USAMVB Timisoara si cercetati si acolo. O sa rezulte raport de 4/4 si puteti sa si verificati.
    Rector, prorectori, toti sunt implicati in politica. Ba mai mult, chiar recent au primit-o pe VV Dancila, in plina campanie electorala, sa isi faca si ea campanie in Universitate.

  2. Ce atatea comentarii ? Tovarasii au hotarat ca ei iau 95% si populatia resturile. Si daca nu le place, atunci primesc pulane si gaz.

  3. E de mirare? Universitatile sunt scufundate in kkt.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.