G4Media.ro

Rămăşite umane găsite în gura unui aligator în Florida/ Reptila a fost…

sursa foto: captura BBC

Rămăşite umane găsite în gura unui aligator în Florida/ Reptila a fost extrasă din apa unui canal nu departe de grădina botanică

Rămăşiţe umane au fost găsite în gura unui aligator de aproape patru metri lungime, vineri, în apropiere de Tampa, în Florida (SUA), relatează La Libre Belgique citat de news.ro.

Reptila a fost extrasă din apa unui canal nu departe de grădina botanică şi eutanasiată, potrivit biroului local al şerifului. Echipa de scafandri a descoperit, de asemenea, rămăşiţele umane ale unei persoane adulte în canal.

Identitatea victimei nu a fost dezvăluită, iar o anchetă este încă în curs de desfăşurare. Nu s-a stabilit încă dacă aligatorul a fost sau nu responsabil pentru moartea sa.

Un localnic a declarat că se plimba prin apropiere şi a văzut aligatorul cu un cadavru între colţi. El a alergat la cea mai apropiată unitate de pompieri pentru a alerta autorităţile.

Din punct de vedere statistic, un atac de aligator este foarte rar şi aproape niciodată fatal. Doar două atacuri fatale au fost înregistrate anul acesta în Florida.

Datele Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA enumeră doar 10 atacuri mortale ale acestor reptile în sud-estul SUA între 1999 şi 2019. În această perioadă, de cinci ori mai mulţi oameni au fost ucişi de câini şi de douăsprezece ori mai mulţi de fulgere.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează