G4Media.ro

Raluca Turcan: PSD pare copleşit de perspectiva preluării postului de prim-ministru și…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Raluca Turcan: PSD pare copleşit de perspectiva preluării postului de prim-ministru și începe să aibă fracturi de logică

Preşedintele organizaţiei PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că „PSD pare copleşit de perspectiva preluării postului de prim-ministru şi începe să aibă fracturi de logică”, relatează Agerpres.

„PSD pare copleşit de perspectiva preluării postului de prim ministru şi începe să aibă fracturi de logică, vorbeşte simultan de creşteri de taxe şi scăderi de contribuţii, atenţie, într-un context economic fragil. Cei mai afectaţi sunt românii, care vor seriozitate şi predictibilitate”, a afirmat Raluca Turcan.

Fostul vicepremier şi ministru al Muncii a cerut PSD să nu bage „spaimă în investitori, cu taxe aberante şi impozite nejustificate”.

„Cu toţii ne dorim contribuţii mai mici. Atât ca salariaţi, cât şi ca angajatori. Să vedem însă ce înseamnă scăderea de contribuţii. Pentru a scădea contribuţia şi a nu pune în pericol finanţarea sistemului public de pensii şi a sistemului de sănătate, soluţia sănătoasă şi sustenabilă pe termen mediu şi lung este creşterea numărului de angajaţi. La fiecare 60.000 de angajaţi noi în economie, putem reduce impozitarea muncii cu circa 1% pentru 5,6 milioane de angajaţi. Ori, mai multe locuri de muncă în economie nu le vom obţine generând spaimă în investitori, cu taxe aberante şi impozite nejustificate. Solicit aşadar, pentru seriozitatea dezbaterilor în spaţiul public, ca înainte de orice discuţie despre noi modificări fiscale, PSD să prezinte şi un plan de creare a minimum 700.000 de locuri de muncă, astfel încât să putem scădea contribuţiile şi angajaţii, mai ales cei din mediul privat, să poată avea venituri mai mari. În această situaţie, în care trebuie să creşti numărul de angajaţi, să creezi noi locuri de muncă la privat, adică să atragi investiţii, nu poţi speria mediul privat! Orice discuţie despre modificarea Codului Fiscal gripează mediul privat. Blochează investiţiile. Oare economiştii PSD nu cunosc asta?”, a argumentat Raluca Turcan.

Potrivit liderului PNL Sibiu, „cei care spun că se luptă cu inflaţia ar trebui să recunoască faptul că orice taxă/impozit aplicat companiilor va amplifica creşterea preţurilor, iar taxa/impozitul se va plăti tot din buzunarele românilor”.

Citește și Războiul declarațiilor PSD-PNL, etapa pe județe: Contre pe Facebook privind taxa de solidaritate și legile educației între lideri din teritoriu, în Constanța, Giurgiu, Vrancea sau Buzău

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. raluca turcan are cam multi bani. anafu, aloooo

 2. Tupeu de mahalagioaica…. luați-vă de mână cu PESEDE și duceți-vă pe pustii 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 3. „PSD pare coplesit” ne spune doamna Turcan, membra a unui partid care nu are nicio jena sa se prostitueze pentru a ramane la putere. De altfel si doamna mai sus numita are o evolutie flexibila in spectrul politic romanesc. Ceea ce este comic este ca peneleul e tavalit si abuzat de colegii mai mari de la pesede si de catre colegii mai mici de la udemere cu o intensitate demna de slava glasuitorului iohannist Rares Bogdan.

 4. De când e femeia asta in politică a vorbit numai aiurea, dar a și sădit sămânța urii in politică.
  Zero barat sunt mai toți politicienii, nimic în 30 de ani, infrastructura nu, industrie nu- au distrus și ce mai era.

 5. DIN LUMEA CELOR CARE CUVANTA….
  TOVARASA LOR ralu… 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 6. Ralucuta ai terminat de recalculat pensiile ?

 7. Tanti , stiu luptator adevarat din 1989 care mi-a spus afectat de ce faceti din 2019, de cum plagiati, de cum ”reparati”pas cu pas, legile justitiei ,de distrugerea statului de drept cat era, de cum guvernati in haita ca, in sfarsit va vota cu psd …….

 8. & V-a mai dat o , „căcărează politică” , doamna Turcan, ?

 9. Taci, tu, ispravito!!!
  ZERO barat esti, dar la TV dai lectii, evident, ca toti politrucii!
  NIMIC nu ai lasat in urma, ZERO esti!