G4Media.ro

Raed Arafat: Sălile de jocuri de noroc vor fi și ele închise…

Raed Arafat: Sălile de jocuri de noroc vor fi și ele închise în București. Dacă nu au fost incluse, sigur vor fi

Hotărârea privind închiderea restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, teatrelelor, sălilor de spectacol din București va include și sălile de jocuri de noroc, a subliniat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Arafat a fost întrebat, în cadrul unei emisiuni TVR, cum este posibil să se decidă închiderea sălilor de teatru/spectacole, în timp ce în privința „păcănelelor” nu s-a dipus nicio măsură. Arafat a sugerat că este o eroare de comunicare și că măsura închiderii sălilor de jocuri de noroc este prevăzută în Hotărârea Comitetului pentru Situații de Urgență. „Sălile de jocuri vor și ele închise. Dacă nu au fost incluse, sigur vor fi. În Hotărâre s-au prevăzut în mod cert și sălile de jocuri”, a comentat Arafat.

Anterior, prefectul municipiului București, Gheorghe Cojanu, a fost întrebat dacă se vor închide și cazinourile/sălile de jocuri de noroc, iar acesta a răspuns că decizia trebuie să aparțină Comitetului Național pentru Situații de Urgență, care trebuie să emită o Hotărâre în sensul acesta.

Reamintim că decizia Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență privind închiderea restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, teatrelelor intră în vigoare începând de miercuri. Aceasta va rămâne în vigoare până în momentul în care rata de incidență a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori în 14 zile scade sub 1,5.

Sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Domu’ Arafat, sa nu faceti nimic pentru a facilita autoizolarea batranlor si imunodeprimatilor care doresc sa se autoizoleze. Nu organizati livrari de alimente sau macar discutii telefonice sa vedem daca nu au innebunit. Da-i in plm ca si asa avem dificultati cu plata pensiilor.

    Mai bine decideti ce sa facem in preajma gradinitelor. Sa purtam botnita cand jucam la pacanele pe o raza de 100 de metri? Sa punem pepsiglas intre scaune la teatru intre orele 22 si 7? Bagam si liceele?

    Orice este interesant, trebuie discutat, pana cand batranii si imunodeprimatii cedeaza, merg la cumparaturi, iau covrigul, si se duc la Mnezio. Ba s-o spun pe aia dreapta, daca mai prinde primavara, batranii care nu se ajung cu pensia trebuie ajutati sa se deplaseze la cules de spaaranghel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.