G4Media.ro

Raed Arafat: Dacă opresc Educația complet pentru al doilea an, s-ar putea…

Raed Arafat: Dacă opresc Educația complet pentru al doilea an, s-ar putea nici anul viitor să nu avem școală, pentru că nimeni nu are garanția că pandemia se termină anul viitor

Dacă opresc educația complet pentru al doilea an, s-ar putea nici anul viitor să nu avem școală, pentru că nimeni nu are garanția că pandemia se termină anul viitor, a răspuns Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, unei întrebări despre deschiderea școlilor în format fizic pentru toți elevii.

Acesta a declarat la conferința Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției că dacă elevii ar fi fost lăsați din nou să facă școală online și ar fi stat acasă, aceștia ar fi fost, de fapt, cu prietenii sau în alte locuri aglomerate cum ar fi pe stradă sau la mall.

„Dacă mergem pe risc zero să stea copilul acasă eu nu vă garantez că va sta acasă”, a spus Arafat, care a explicat că „risc zero am zis că nu există, întotdeauna asumăm unele riscuri”.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Foto: gov.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

95 comentarii

 1. Opreste-o, opreste-o! Tara are nevoie de pro sti.

  • Singura soluție e vaccinare obligatorie timp de cel puțin 3 ani. Scutiți doar cei trecuți prin comisie medicală. În fiecare an vaccin la fel ca la gripă. Doar că e obligatoriu.

  • Vaccinul nu te scapa de covid, doar (spun ei) reduc sansele de deces. In rest vacinatii sunt la fel de contagiosi, iar sansele sa iei covid la fel de mari. Asta inseamna ca nici vaccinarea totala (100%) nu garanteaza revenirea la normalitate.

   Cred ca solutia este cercetarea in medicatie pentru tratamentul bolii. Israel au facut pasi mari in directia asta. Daca ai un tratament eficient, care opreste instalarea complicatiilor si deci elimina sechelele, Covid devine o banala raceala si povestea se termina.

  • Bă Ioane, singura soluție că să scăpăm, că să scăpăm de prosti, ar fi scopirea acestora și să le băgăm fuduliile pe gât… Așa da, e posibil …

  • @Nume*
   Nu ai înțeles nimic. Dacă nu erai prost înțelegeai că sunt mulți oameni care nu fac vaccin și nu sunt șoșoci, pentru că acești oameni, unii incomparabil mai deștepți decât tine, nu cred în conspirații, în cipuri, în decimarea populației, în inexistența virusului și în alte prostii de genul acesta. E adevărat că mulți antivacciniști cred în asemenea aberații. Ei sunt șoșoci. Sunt însă și mulți oameni care nu doresc vaccinul, având alte motivații.
   Motivele pentru care acești oameni nu fac vaccin sunt cele pe care ți le-am arătat în comentariul anterior, în general medicale(reacții adverse trecute în prospect, dar și necunoscute, ce pot apărea în viitorul îndepărtat, vaccinul nefiind testat foarte mult timp), psihologice(teama, cum este teama de avion) și de utilitate(mulți au trecut recent prin boală și au un număr mare de anticorpi) și, evident, nu le-ai înțeles.
   Sunt mulți ca tine care cred că simplu fapt de a fi pro-vaccin sau anti-psd le asigură o infailibilitate a gândirii și dreptul de a-i trata cu superioritate, dispreț și ură pe cei cu alte opțiuni.
   Nu sunt împotriva vaccinurilor în general, sunt de dreapta și anti-psd de când eram copil, dar pro-vaccinismul și anti-psd-ismul nu sunt pentru nimeni diplome de calificare și competențe.
   Am văzut o grămadă de pro-vacciniști și anti-psd-iști proști și aroganți la fel ca tine !

   Nu o să mai răspund la comentariile tale, cu proștii nu mai termini niciodată.
   Las propria ta prostie să se evidențieze prin subțirimea argumentelor și lipsa logicii ce te caracterizează !

  • Īi avem deja, conduc țara de mai bine de 30 de ani,exemplul din imaginea de mai sus !

  • @ Motz
   Mulțumesc. Avedon are legătură cu dreptul de a avea altă opinie, dacă este argumentată și de bun simț. Este împotriva rinocerilor care își ascund lipsa de toleranță, omenie și gândire sub masca europenismului și educației.
   Europa profundă nu este ca ei. Este educată și tolerantă. Acceptă că și din tabăra adversă se pot auzi voci competente. Rinocerii sunt niște accidente. S-au înmulțit și cred că pot da norma. Se înșală în autosuficiența lor. Spiritul liber nu a murit încă pe bătrânul continent.

  • Ioane, sigur nu esti ruda cu Hitler?

  • Cineva sa interesat 2017 sau 2018 în Europa că-ți oameni au murit de gripa sezoniera ?câți morți a avut Germania sau Franța. Gripa sezoniera nu mai face nimeni ? Ați uitat sa strănutați liberi ma și fără teama ? Dacă vrei sa te imunizeze experimental fă-o pe mici și lozuri dacă nu nu punct . Oficial România are 227 de morți de covid 🤣🤣🤣 pentru cifrele astea au fost închiși oamenii și copii un an jumate ? Aici sunt alte interese sincer cred ca pe arafat îl doare în cot de sănătatea mea

 2. 1. Copiii obezi si cu comorbiditati pot învăța de la distanță pentru a nu muri iar cei sănătoși trebuie lăsați sa se imunizeze natural in școli.
  2. Părinții șoșoci trebuie lăsați sa se imunizeze după ce iau boala de la copiii asimptomatici.
  3. Nu trebuie oprită țara pentru că niște șoșoci sunt nevaccinați si se vor imuniza definitiv in cosciug. Este opțiunea lor.

  • Distrusule, coronavirusul nu e Ebola, ești conștient că mortalitatea e estimată pe la 0,5% ? Deci doar 1 din 200 aproximativ din cei infectați și nevaccinați pot muri.
   Dacă privești cifrele din Israel, la care vaccinații nu se uită de spaimă, o să vezi că vaccinații mor cam în aceeași procent.

  • Anxiosule, coronavirusul nu e Ebola, ești conștient că mortalitatea e estimată pe la 0,5% ? Deci doar 1 din 200 aproximativ din cei infectați și nevaccinați pot muri.
   Dacă privești cifrele din Israel, la care vaccinații nu se uită de spaimă, o să vezi că vaccinații mor cam în aceeași procent.

  • Scuze, n-am fost atent de la inceputul discutiei, daca esti sanatos, de ce ai avea nevoie sa te imunizezi „natural”? Si daca totusi trebuie, de ce nu te-ai imuniza prin vaccin, care are riscuri mult mai mici fata de imunizarea „naturala”?

  • O opinie sanatoasa! Vrem sosoci , sosoci vom ajunge cu totii! Scoala trebuie sa continue in format fizic! Nu trebuie sa mai abuzam de sintagma: ” Tara ne vrea prosti!”Un copil care ajunge sa citeasca, este un copil salvat si- n acelasi timp , un adult LIBER! Si asta doar la scoala se poate – ntampla.

  • @Vlad Dacă esti copil si nu ai opțiunea să te imunizezi prin vaccinare, daca nu esti bolnav sau nu esti obez ca să ai un risc crescut de infecție severă, atunci eu zic să se continue cu școala fizic, riscul cel mai grav fiind doar ca acei copii care se infectează să se imunizeze natural fara să facă infectie severa.
   Nu consider ca de dragul părinților nevaccinați șoșoci merită să sancționezi copiii cu al doilea an de școală online.
   Acest al doilea an de școală online îl consider acceptabil doar pentru copiii predispuși la a face o forma severa ( copiii obezi sau cu comorbiditati).

  • @ mario3
   Distrusă a fost m.a.-t.a. cand te-a zămislit.

  • @Nume*
   Nu toți cei nevaccinați sunt șoșoci.
   Motivele pentru care nu se vaccinează sunt diverse.
   Unii consideră că prin vaccinare le sunt introduse cipuri, alții că se urmărește decimarea populației și alte asemenea prostii.
   Alții se tem pentru că există anumite reacții adverse. Chiar dacă probabilitatea este mică, ei se tem să nu li se întâmple lor, cum sunt oameni ce se tem să meargă cu avionul.
   Alții se tem de reacții adverse ce nu sunt consemnate în prospect, care pot apărea peste ani, timpul de testare al vaccinurilor pentru covid fiind destul de mic.
   Alții se simt tineri, sănătoși și puternici și nu se tem de virus.
   Alții au trecut prin boală și au anticorpi. Uneori de 10-15 ori mai mulți decât cei produși de vaccin.
   Oamenii sunt diverși, iar dacă tu vrei să- i uniformizezi pe toți după modelul șoșoc înseamnă că ai obloane de cal.
   După lucruri și comportamente comune neesențiale oamenii nu pot fi catalogați ca asemănători.
   E nevoie de lucruri și comportamente comune esențiale, existențiale pentru a-i încadra într-un model.
   Un astfel de motiv esențial este dorința ta fascisto-comunistă de a-i vedea în coșciug pe unii semeni ai tăi. Pe baza acestui motiv poți fi asimilat regimurilor represive.
   Ești un prost !

  • @avedon Iar tu dragă avedon esti un șoșoc prxst.

  • Nene Arafat, orice spui știm ca ești plătit de-afara. Ești un nene pidosnic și sa te ia Pride ul la maciuci in urechi.

  • Nume se crede deja brigadir de colhoz. S-a „imunizat” cu gandul sa scape de onanims. Degeaba, tot labar.

  • Hello Nume,ce aberatii poti sa scoti.Cum.crezi matale ca un vaccin aparut din neant ma poate imuniza???Peste cativa anii,””voi imunizatii”,veti fi doar niste troli cu creiere spalate….sa ne pupi in dos ca oricum.esti contagios….urmeaza al.10lea rapel si tot degeaba

  • @Vlad
   Pentru ca imunizarea naturală e un proces exersat de,,Mama Natura,, sau implementat de Marele Programator din timpuri imemoriale si care a exclus in timp riscurile.
   Asa zisa imunizare cu ser e o tentativa evident artificială de a umbla la sistemul imunitar cu urmari imprevizibile. Incercarile precedente au dat chix : unde e serul pentru HIV ?!
   Parca veneai cu argumente mai solide, păcat.

  • @ Avedon
   Felicitări pentru opinie!
   @ Nume*
   Nu esti doar prost, esti și periculos !
   Cei ca tine au trimis oamenii in lagare de concentrare sau la Canal fiindcă gandeau altfel.

  • @Nume*
   Nu ai înțeles nimic. Dacă nu erai prost înțelegeai că sunt mulți oameni care nu fac vaccin și nu sunt șoșoci, pentru că acești oameni, unii incomparabil mai deștepți decât tine, nu cred în conspirații, în cipuri, în decimarea populației, în inexistența virusului și în alte prostii de genul acesta. E adevărat că mulți antivacciniști cred în asemenea aberații. Ei sunt șoșoci. Sunt însă și mulți oameni care nu doresc vaccinul având alte motivații.
   Motivele pentru care acești oameni nu fac vaccin sunt cele pe care ți le-am arătat în comentariul anterior, în general medicale(reacții adverse trecute în prospect, dar și necunoscute, ce pot apărea în viitorul îndepărtat, vaccinul nefiind testat foarte mult timp), psihologice(teama, cum este teama de avion) și de utilitate(mulți au trecut recent prin boală și au un număr mare de anticorpi) și, evident, nu le-ai înțeles.
   Sunt mulți ca tine care cred că simplul fapt de a fi pro-vaccin sau anti-psd le asigură o infailibilitate a gândirii și dreptul de a-i trata cu superioritate, dispreț și ură pe cei cu alte opțiuni.
   Nu sunt împotriva vaccinurilor în general, sunt de dreapta și anti-psd de când eram copil, dar pro-vaccinismul și anti-psd-ismul nu sunt pentru nimeni diplome de calificare și competențe.
   Am văzut o grămadă de pro-vacciniști și anti-psd-iști aroganți și proști la fel ca tine !

   Nu o să mai răspund la comentariile tale, cu proștii nu mai termini niciodată.
   Las propria ta prostie să se evidențieze prin subțirimea argumentelor și lipsa logicii ce te caracterizează !

  • @Motz
   Mulțumesc. Avedon are legătură cu dreptul de a avea altă opinie, dacă este argumentată și de bun simț. Este împotriva rinocerilor care își ascund lipsa de toleranță, omenie și gândire sub masca europenismului și educației.
   Europa profundă nu este ca ei. Este toleranță și educată. Acceptă că și din tabăra adversă se pot auzi voci competente. Rinocerii sunt niște accidente. S-au înmulțit și cred că pot da norma. Se înșeală în autosuficiența lor. Spiritul liber nu a murit încă pe bătrânul continent.

 3. Ce sa spun, ne inchide sirianu educatia!!! Care a murit de l au pus pe arab rege???!!
  „Daca opresc educatia” 🤮🤮🤮🤮. S a vazut ti.anu imparat si o …….masa!!!

  • are mai multa scoala decat ai tu vacante… da na fiecare broscoi se crede printul cel mai destept si frumos.

  • Din simplu șef al centralei telefonice a pompierilor a ajuns mujahedinul României.

  • cat a luat Arafat la bac si in ce tara?

   cat a luat Arafat la admiterea la medicina, cand a dat admiterea, si in ce an au dat vreodata strainii admitere?

   cat a luat Arafat la rezidentiat, cand a dat rezidentiatul, si in ce an s-a introdus examenul de rezidentiat in Romania?

 4. arafat are idee ca in momentul asta la romexpo e festivalul BBB unde e numai pustime minora care n-are nici cel mai mic chef sa poarte masca?? De ce s-a permis asa ceva? Azi nici macar nu s-au facut alte teste rapide la intrare, au zis ca daca au intrat ieri, e OK.
  Toti astia se vor intoarce luni la scoala. Sunt totusi o minoritate , dar asta e mega-spreader-event. Si inca n-am decontat untold si saga.
  Poate unii copii vor sa mearga la scoala, dar vor fi nevoiti sa treaca in online din cauza unor incompetenti. Asta daca nu ajung sa zaca de covid.

  • Și băiatul meu e acolo :))

  • În Coreea de Sud, prima mare răspândire a COVID-19 s-a datorat unei întruniri religioase!
   Din nefericire, știrea a apărut scrisă, așa că o nație care nu citește, precum românii, nu poate fi bănuită că a uitat ceea ce n-a citit niciodată!

   Iar Raed Arafat, prin comentariile făcute, dovedește că este nu doar un om bine pregătit profesional, ci și un om care i-a atudiat și înțeles bine pe români. Știe că românii sunt iresponsabili și nedisciplinați, așa că elevii ar fi în parcuri și la prieteni, știe că românii au miniștri incompetenți, care nici în doi ani și după miliarde risipite nu pot încropi nici măcar un îndrumător coerent pentru școala online, necum un sistem coerent de formare online, așa că adaptează măsurile, trecând de la ce trebuie, la ce se poate în condițiile date…

  • nu se mai poarta masca nicaieri, e de domeniul trecutului.

 5. Cine poate sa îl schimbe pe impostorul asta?
  Și pe ala care nu a fost capabil sa intre la medicina civila și a intrat doar la apeviști.

 6. Dacă ai încerca să îți dai demisia, anul viitor te-am uitat toți și poți trăi liniștit cu pensie specială, fără să sughiți.

 7. Coronavirusul nu e Ebola, mortalitatea e estimată pe la 0,5%. Deci doar 1 din 200 aproximativ din cei infectați și nevaccinați pot muri.
  Dacă studiem cifrele din Israel, la care vaccinații nu se uită de spaimă, observăm că vaccinații mor cam în aceeași procent.

  • Mario 3 covid19 este vaccinul, sau invers vaccinul ESTE COVID19, dar cât timp a fost vară ,sau au fost votarile ,dece nu a fost virusul unde era atunci era si el in concediu? Și să-mi spună și mie distrusul ăsta de arafat, cum socotește el rata de infectare, ???eu personal am fost la mare la munte și nu am covid19, și nu am purtat masca, si nu am făcut și nici nu o să fac vaccinul,,,,și dacă unul din toate vaccinurile era bun ,,,întrebarea mea este DECE MOARE OAMENI VACCINAȚI?????

  • Ce ma bucur în fiecare zi în care se afișează numărul victimelor, citesc mai ceva decât cotele apelor, dar cand zice de nevaccinati ma unge la suflet.

 8. Cenzura G4media e razna, comentarii normale nu trec. Dar trolii parcă au liber, pot posta orice mizerie

  • Este imperios necesara deschiderea unui tribunal de la nuremberg pt mulți deun actuala conducere

 9. Coronavirusul nu e Ebola, mortalitatea e estimată pe la 0,5%. Deci doar 1 din 200 aproximativ din cei infectați și nevaccinați pot muri.
  Cifrele din Israel arată că vaxinatii mor cam în aceeași procent.

 10. trece toata lumea prin boala pana la anu pe vremea asta, stai chill arafat

 11. Coronavirusul are mortalitatea e estimată pe la 0,5%. Deci doar 1 din 200 aproximativ din cei infectați și nevaccinați pot muri.
  În Israel vaccinații mor la fel de bine.

 12. Doar 1 din 200 aproximativ din cei nevaccinați pot muri, conform studiilor privind nortalitatea – 0,5.
  În Israel mor cam cam la fel cu vaccin.

  • Minim 0,5% in tarile cu populatie relativ tanara si sanatosa. Poate ajunge si la 1,3% prin tarile cu po.p.u.l.a.tie imbatranita. Daca facem media, iese cam 0,9% din po.p.u.l.a.tie. Daca ne bazam pe medie, pentru Romania, ar fi cam 170.000 de decese, minim. Pana acum avem 65.000, deci mai e loc de decese. Chiar si cu estimarea ta de 0,5% tot mai e de lucru pana la 96.500, cat ar rezulta din ea.

  • Să nu mă înțelegi greșit, m-am vaccinat cu toate vaccinurile existente, mă vaccinez antigripal aproape anual (e gratis de a spital). Dar dacă într-un an fac gripă înainte să vină vaccinul, nu mă mai vaccinez, logic. La fel cu coronavirusul, dacă am făcut Covid înainte să apară vaccinul cu 2-3 săptămâni, ce sens are să mă vaccinez cu un vaccin făcut pe aceiași tulpină cu care m-am infectat eu ?
   Înțelegi ipocrizia situației , sunt presat să mă vaccinez cu un vaccin care e inutil pentru mine, posibil nociv, pentru că la cei trecuți prin Covid anticorpii cresc enorm după vaccin, la ~ 30.000 U (synevo). Un vaccinat fără boală face în medie 2.000. U.
   Mai nou, am cunoștințe și colegi vaccinați și infectați, mulți. Unii au ajuns la internare. Vaccinul nu prea mai e eficient pe Delta, cum nici vaccinul antigripal din 2020 toamna nu mai e eficient în 2021 toamna.

 13. Doar 1 din 200 aproximativ din cei nevaxinați pot muri, conform studiilor privind nortalitatea – 0,5.
  În Israel mor cam cam la fel cu vaccin.

 14. Începând de luni, 21 septembrie 2021.

 15. Pandemia nu se termina prea curand. faptul ca avem animale care au fost infectate si transmit mai departe nu suna bine deloc.

  • Ai pus botu’ și la duda asta, este ? :))))

  • Pisicile tuturor celor diagnosticati cu covid ar fi trebuit să fie moarte – nu sunt.
   Si asta in condițiile in care ele fac peritonita infecțioasă felina (generată de un alt coronavirus), boala cu mortalitate aproape 100%. Remdesivirul era folosit pentru tratarea acelor pisici bolnave, dar cu reușite relative.
   Dar, totuși, pisicile nu sunt secerate de ncov19, ca nu le aduna nimeni cu roaba ca sa nu putrezească pe străzi.

   Nurcile au fost alte animale aparent susceptibile, de au omorat aia din Danemarca milioane de exemplare in februarie a.c. China a devenit lider mondial pe piata blănurilor, ca la ei nu sunt probleme (jupoaie animalele de vii, „tradițional”).
   Când s-a pus problema sa se testeze (eficacitate si siguranța) vaccinul anticovid pe grupuri de nurci, pentru că șoarecii nu sunt modele animale relevante in acest caz (nu fac boala, deci ai o „eficienta in prevenirea bolii” de 100%), nu s-a dorit de către nici o autoritate competentă si nici de către producător.

   Normal, au apărut întrebări despre ce au de pierdut…

   In rest, nici primatele nu pica precum mustele…

 16. Imi place de ăsta: …OIO. Cu un 👽 inainte de nickname, sau porecla pe romaneste. Bravo. Te sustin. Esti un patriot. Si stii si despre Arafat cata carte are. Informat, nu gluma. Scuze, poate sunteti o ea sau un „it”, va sunt alaturi!!

 17. Jihadul nu ține doar de palestinieni, așa cum reiese din media internațională.

 18. Acum se trezi și ăsta, toată vara nu a văzut ce a fost la mare , la telecabina din Bușteni , la vamă ca au intrat în țară milioane de români care cu hârtii false de vaccinare sau testare, nu a văzut alaiul de oameni de la nunți botezuri paranghelii unde nu se respecta nicio normă anti Covid ????? Iar acum când începe școala ei iau măsuri și închid școlile???? E mai rentabil în online iarnă statul nu consumă energie , gaz apă transport etc etc . Trebuia luate măsuri din timp, să previi .

  • Foarte interesant ca toate evenimentele despre care ai vorbit, care s-au întâmplat din mai incoace, nu au generat mare brânză de imbolnaviri, de era incidenta redusa.

   Fix după începerea școlii, explozie de cazuri!

  • Păi… acum! Când îi doare mai tare pe cetățeni. Că nu e totuna sa îți ții iar copiii acasă în timp ce tu trebuie sa alergi la serviciu. Toată vara când lumea a umblat la mare și la munte, în aeroporturi și gări cu masca sub nas sau fără, covidul nu a existat. Acum si-a adus aminte ca trebuie sa mai infecteze pe câțiva…

  • Să mai votați aceleași panarame și la următoarele alegeri ca să trăiți bine.

 19. „Dacă opresc…”!!!! Prostul s-a dat singur de gol pentru cum se iau deciziile legate de pandemie în Romanica. Ce consilii, ce comitete, ce DSU?!
  El e omul care dispune, care taie și spânzura!
  El e micul dictator pe felia lui!

  • Ai văzut vreunul din conducătorii nostrii, străini de neamul romanesc, să se gândească la binele acestui popor?!

 20. Ăștia de la guvernare sunt fenomenali, au mai mult grija împărțirii banilor a funcțiilor a puterii decât grija pandemiei. I-au luat școala prin surprindere nu știau ca începe școala ? Se pt

 21. Cred că problema adevărată este aceea de a vedea cine are puterea de a lua decizii pentru „binele acestei țări” și pentru „binele poporului român”!!!!
  TRIST oameni buni TRIST!
  Sunt străini de poporul român și de sufletele românilor!
  Deci și deciziile luate sunt „străine” de interesele acestei națiuni dacă nu chiar împotriva ei!

 22. Ba arabule …mergi in tara ta cu penelusti tai ..că voi ați distrus tara mercenari …unde mai sunt protestele de stradă că atunci pe vreme lui Boc …nu mai sunt pentru că penelusti le-au organizat …Opoziția unde este v-ați mutat la coadă lu Mercalli ???? Rușine …români hai la revoluție nu mai dormiți hai să ieșim în stradă săi închidem pe viață pe derbedei astea care ne manca de vi

 23. Nume se crede deja brigadir de colhoz. S-a „imunizat” cu gandul sa scape de onanims. Degeaba, tot labar.

 24. Am 16 ani și am învățat ceva cat timp am făcut online, cine vrea învață și online,nu e greu daca te pui cu burta pe învățat, ești atent ce zice profesorul,iar după exersezi. Eu nu vreau sa aduc de la școala covid sa îmi îmbolnăvesc părinții și bunicii, am in școală o grămadă de cazuri!

 25. Na, citiți ametitilor care ne tot spuneti de vaccinare.Ăștia-s prosti? Nu am trecut prin boala…nu am făcut boala…am stat fără masca ..am stat lângă Răciți bocnă si nu am avut nimic..de ce vaccinare?m -am saturat de ipocrizie..m am saturat de minciuna…treziți-va !!!Au murit celelalte boli? Oamenii stau de frica cu bolile vechi si nu se duc la spital ca nu-i tratează nimeni..își bat joc de oameni in vârsta si -i lasă ca niște viermi ..Au inoculat frica in bieții oameni..Rușine !
  Citiți..
  https://societatea.ro/stiri/actualitate/nenorocire-ce-s-a-gasit-in-compozitia-vaccinului-pfizer-doamne-ce-ne-asteapta/

 26. Arafat dacă te dăm noi palestinienilor să-ți iei pedeapsa capitală?

 27. Mă, domn secretar de stat al MAI, văd că câinele PNL este ocupat cu Justiția ciordită, iar zombălăii urmăriți de cămătari americani vă aprobă cu nesaț mizeriile.

  Vă convine, domn fabarnistul să vorbiți despre siguranța copiilor, vag fluturând soluția vaccinului?

  Se vede că sunteți asistat și consiliat tot de silicoane pe tocuri!

 28. Mă, domn secretar de stat liberal internațional, ce propunere ai la sertar pentru depășirea pragului de 6 la 1000 de locuitori, adică după ce iese Câți și apare Ursula?

  Ciocniți cupe de cristal pentru implementarea strategică a certificatului verde?

 29. Ba, aztia cu imunizarea naturala.. Voi cred ca sunteti aia „antrenorii”de dau lectii cum sa traginla poarta dar niciodata nu a-ti atins o minge.
  Eu am 4 luni post covit, fara miros inca, fizic recuperat partial. La 40 ani nu tutun, nu bautura, si cica a fost forma usoara ce am avut.. Doar atat zic, imi e mila de cei cu forme grave daca eu asa am fost usor.

  Unii nu le au cu matematica
  0,5% pare putin daca aplici la 1000 de oameni
  Dar fara restrictii pot fi 20.000 bolnavi ia aplica 0,5% si vezi ca da minim 100 pe zi… Dar… Procentul este o medie. La unii e de 70-90%

  V-a placut sa o ardeti toata vara, concedii, betii.. Acum suportati

  • Bătrân trecut de 70, beat rangă zilnic in ultimii ani, ciroza hepatica, creierii arsi de etanol, plamani nenorociți de la atâtea țigări, cu carente dietetice, ca nu mănâncă…
   A făcut covid: a tusit ușor! Si acum e la fel de varza că înainte, viu si sprinten cat il mai lasa organismul de care și-a batut joc.
   Nevasta-sa, cu boli cronice, amarata cu asa poama în casa, și-a pierdut mirosul si gustul pentru 2 săptămâni, a tusit putin si i-a curs si nasul cat sa-si puna problema daca nu cumva e covid. Medicii au fost socati ca cei 2 mai trăiesc si că n-au afectare pulmonara, si nici coagulopatii, ba mai au și anticorpi.

   Baga-ti unghia in gat!

  • Aprinde o lumânare!
   Unui amic tot in jur de 40 ani, la 2 saptamani dupa intepare (in care s-a simtit rău, frisoane, temperatură etc) i-a explodat un cancer de piele.
   Poate e o coincidență, poate nu e …
   Dar a explodat !😪😪😪

 30. Greu vă mai vine mintea la cap tovarăși de la guvernare

 31. Ioane schimba-ti gandirea aia prostanac cu efect de turma. Cum dracu sa treci lumea prin comisie comunistule tu nu gandesti dar se fapt nu ai cu ce. De fapt vaccinul nu este vaccin majoritatea care s-au vaccinat au luat covid cum iti explici tantalaule? La nunta tre sa ai facut vaccinul si eu testul dar cei care au vaccinul il pot da celorlalti care nu sunt vaccinati atunci dc eu cu test negativ de te accept pw tine vaccinat prostile? Tu nu vezi ca suntem manevrati dar cu cativa ca si tine nuvtrebuie sa ne mire de ce suntem aici……

  • Inteligentă observația.
   Cei cu test negativ nu contaminează pe nimeni.
   Cei cu vaccin pot da virusul mai departe.

 32. Mai scutește ne cu toata mascarada asta,ne am c am saturat.”bunule samaritean”

 33. Risc zero, să fie școală online, fără întâlniri între oameni și copii, idei, doar E-guvernare! Ați distrus deja o generație de copii, care nu au avut practic acces la educație nici fizic, nici la portalele voastre virtuale.
  Ați început deja blocarea cursurilor fizice și textierul lui Arafat vorbește că dacă….

 34. Certificatele roz și blues ar fi o soluție pentru continuarea fizică a educației, soluții sunt oricând, poate vă trece prin minte să emiteți și un Certificatul Digital Curcubeu 🌈 pentru a semnaliza și preferințele sexuale,nu doar istoricul medical.

  Credeți că puteți implementa? ar fi o raționalizare a timpului social bine venită.

 35. Arafat are o plăcere morbidă să țină copii fără scoala.
  Nu credeti ca ar trebui controlat medical?
  „Mama omida „știe că nu se va face școală în 2022.

 36. ,,Dacă opresc educatia’’- cum adică, ai un buton de oprire,sau cum? Dacă……?!?ce? Datorită funcției va depășiți atribuțiile! Toți care sunteți șefi si nu leaderi,aveți dreptul sa luați propriile hotărâri,care hotărâri nu sunt întotdeauna conform realității! Trezirea si sa va gândiți la faptul ca suntem oameni si nu suntem nemuritori.

 37. Citesc și mă minunez câți oameni fără minte trăiesc în România!! Cred ca cei care susțin ca toată populația României trebuie sa se vaccineze,au făcut școala online,sau mai rău sunt analfabeți cu diploma!!!Vaccinați va cei care doriți,dar nu mai veniți voi cu soluții (ca și așa bubuiti de prosti ce sunteți)!!!!

  • 😂😂Dacă nu erați sosoci înțelegeați că dacă vă vaccinați nu înseamnă că nu va îmbolnăviți și nu puteți ajunge in spital!
   Și dacă nu erați sosoci și vă vaccinați și mai aveați și oleaca de bun simț și educație, purtați dracului mască să nu dați covidul mai departe la aia de nu sunt sosoci și s-au vaccinat și la aia de sunt sosoci și nu s-au vaccinat!😂😂

 38. Am lucrat în învățământ 46 ani.Niciodata nu am fost vaccinați,sau protejați de boli contagioase,doar am fost avizați,dar părinții cum ne-au protejat? Așa și cu această boală de plămâni,cine ne protejează? Părinții de la cârciumă,primarul că model, șmecherii de prin baruri, etc.Ce răspunsuri poate da societatea,nu numai la noi.

 39. Pentru cetateanu turmentat !inca nu ai priceput ma bolovane ca cei vaccinati si cei nevaccinati sunt egali in fata bolii?du-te tare!si nu mai jigni lumea libera ca judeca si nu se lasa prostita!

  • 😂😂Bă desteptule tu nu știi nici ce e ironie nici ce e sarcasm?😂😂

  • Și pentru cultura ta generală eu port mască de peste 20 de ani, și la fel ca majoritatea oamenilor de pe gogoloiul ăsta îmi pun semne de întrebare și mă tem, pentru mine și familia mea , și despre virus și despre vaccine și posibilele reacții, în condițiile în care citind prospectele vezi in ce situații se recomandă vaccinarea!
   Tu ai putea să te vaccinezi în piață, sau pe stadion cu un vaccin când producătorul spune că nu îl recomandă dacă ești alergic la oricare din component, de unde știi dacă ești alergic sau nu??
   Se fac testări? Unde că vreau și eu?

 40. De ce sa opreasca copii sa mearga la scoala, in Anglia scoala sa oprit doar la primul val de infestare. Si daca vreti sa stiti aici in Anglia oameni care sau vaccinat inca mor si chiar sau Infectat cu Covid-19.

 41. Acesta este un personaj pe care as vrea să-l văd la Muzeul Antipa .

 42. Buna ziua am si eu o intrebare? Cumva corona virusu a fost si el in concediu perioada de vară 3 luni nu au mai fost cazuri acum hopa sa terminat concediul eu am lucrat zi de zi si am avut contact si cu cei care au avut asa cum le spun ei virus sa ma lase cu vrajeala aia cu asimptomatic ca nu tine (Eram purtător fără sa imi dau seama dar mama mea care suferă cu inima si o am la pat dc nu ia m dat sau la familia mea o vrajeala cat de mare au îmbolnăvit lumea phsihic

 43. Buna ziua am si eu o intrebare? Cumva corona virusu a fost si el in concediu perioada de vară 3 luni nu au mai fost cazuri acum hopa sa terminat concediul au apărut și cazuri dc cat a fost înghesuială la mare nu au mai fost cazuri eu am lucrat zi de zi si am avut contact si cu cei care au avut asa cum le spun ei virus sa ma lase cu vrajeala aia cu asimptomatic ca nu tine (Eram purtător fără sa imi dau seama dar mama mea care suferă cu inima si o am la pat dc nu ia m dat sau la familia mea o vrajeala cat de mare au îmbolnăvit lumea phsihic Este alegerea oricarui cetatean de a alege de a se vaccina sau nu.Dar parerea mea au înspăimântat lumea