G4Media.ro

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2: Măturatul nu este suficient. Doar plimbă praful…

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2: Măturatul nu este suficient. Doar plimbă praful dintr-o parte în alta. Avem nevoie să spălăm frecvent, programat și la un preț sustenabil

„Măturatul nu este suficient. Doar plimbă praful dintr-o parte în alta. Avem nevoie să spălăm frecvent, programat și la un preț sustenabil”, a scris pe Facebook, joi dimineață, primarul Sectorului 2.

Radu Mihaiu anunță că proiectele care privesc salubrizarea vor intra la vot în ședința de astăzi a Consiliului Local și că prețul negociat pentru spălarea străzilor este de 23 de ori mai mic, 0,13 lei/mp de la 2,98 lei/mp.

Postarea integrală a primarului Sectorului 2, Radu Mihaiu:

„0,13 lei/mp în loc de 2,98 lei/mp va costa spălarea străzilor în Sectorul 2 după ce tarifele vor fi aprobate. Astăzi, în ședința Consiliului Local, vor reintra la vot proiectele care privesc salubrizarea. Am încredere că de această dată e clar pentru toată lumea că avem nevoie să amplificăm modul în care facem curat în Sectorul 2. Măturatul nu este suficient. Doar plimbă praful dintr-o parte în alta. Avem nevoie să spălăm frecvent, programat și la un preț sustenabil. Cu o scădere de 23 de ori (o negociere bună, aș zice!), ne putem permite să spălăm străzile sectorului suficient de des încât să scoatem praful din sector”.

sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Ce inseamna pentru el un pret sustenabil? Pret obtinut la licitatie inteleg, dar sustenabil? Pentru cine sa fie sustenabil? Pentru mine? Pentru mine sustenabil inseamna gratuit.

 2. Trebuie creat un sistem integrat de curățenie începând de la sursele care produc poluare și terminând cu reciclarea sau distrugerea resturilor care ajung să polueze.

 3. Ooo ne intoarcem la spalat strazile cu apa de Dambovita plina de alge. Mi-a fost dor sa patinez pe sosea ca iarna. Domnu, da strazile cand le reparam? Apa calda o sa fie rece si la iarna? Sa imi iau de pe acum pulovere? Clovn patetic…

 4. Apelati la specialista Clatite, stie ea cum se face ieftin si bun. Si pr0st 😂

 5. Dar când deratizati de purici șobolani? Ne au ros cablurile de la mașini Mașinile care zac cu anii pe trotuare cand le ridicați? Dar realitatea blocurilor cand o terminati? Dar gunoaiele dintre blocuri cand le ridicați? E bine ca spalam gunoaiele!!!

 6. multumesc dl primar pentru amenajarea si modernizarea strazii Cernauti!
  totul este atat de perfect, incat haosul afecteaza si strazile din jur!

 7. Să nu vă fie cu supărare ,dar se pare că sunteți cârcotași ,chiar nu realizați că începând cu stăpânul suprem al coloniei Romanica ,toți muncesc cu abnegație și devotament numai ,și numai în folosul și spre beneficiul cetațenilor .

 8. Tovarasu’ primar… cand refaceti asfaltul de pe trotuarele aferente sos.Barbu Vacarescu, bd. Lacul Tei, str. Lizeanu, str. Maica Domnului? Nu de alta dar iti rupi gatul mergand pe acolo (mare greseala ca a trebuit sa ajung in zonele mentionate)!
  Dar de masinile parcate pe trotuare cand va ocupati? La urmatorul mandat? N-as crede ca mai pupati asa ceva! Da’ nu-i nimic, ocupati-va de alegerea vopselei pentru chioscurile de flori amplasate pe colturile multora dintre intersectiile din sector!

 9. Aaa, era sa uit! Tovarasu’ primar da’ cand terminati de negociat contractul ala de salubritate ca ne-am cam saturat sa asteptam!

 10. Cu șobolani cum rămâne .mișună pe străzi ? Politia locala sector2 Spătari cu acte în regula .

 11. ..de 25 ani tot sesizez cu poze atat primaria sect.2 , poliția rutieră, poliția locală , ca str.scheiul de sus între bdl.ghica tei și bdl. lacul tei trotuarele sunt blocate cu masini ale salariaților agenției nat.a penitenciarelor, i.s.u …altele , încât noi pietonii suntem nevoiti sa mergem brat la brat cu masnile care cicula corect si normal pe artera de circulație .In ” peroada „susmentionata sau intamplat mult accidente .., oare c and sunteti in stare sa rezolvati situatia prezentata ?